Blogg - Inspirasjon, tips og triks for et miljøvennlig renhold

Blogg for inspirasjon, trender og bærekraft i renholdsbransjen. Våre fageksperter gir deg også smarte råd om renhold og hvordan du kan få det rent hjemme.

Ren fasade

Tid for vårrengjøring og utvendig vask av bygget

Vinteren etterlater seg mye forurensning, smuss og saltrester på både veier og bygninger. Når våren titter frem er utvendig renhold noe bedrifter og eiendomsforvaltere bør prioritere både av estetiske grunner, men også for vedlikehold av bygget.

Vårrengjøring for bedrifter

Vask av fasaden bør utføres regelmessig gjennom året. Men det er noe ekstra viktig med en ordentlig vask etter vinteren når våren titter frem. En grundig vårrengjøring er avgjørende for vedlikehold og for å skape et innbydende utseende. Les mer om viktigheten av fasadevask her.

Tid for fasadevask?

Etter en lang vinter er det viktig å gi bygget en grundig vask for å fjerne forurensning, smuss og saltrester. Dette er ikke bare viktig for utseende, men også for byggets langsiktige vedlikehold. Vi bruker spesialiserte teknikker og miljøvennlige rengjøringsmidler for effektiv rengjøring. Les mer om hvordan vi utfører fasadevask her.

Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


  Utvendig vask av vinduer

  Vask av vinduer krever personale med spesialkompetanse. Denne kompetansen har vi og kan levere utvendig vindusvask i  Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet. Vi tar oss av prosessen med søknad til kommunen om nødvendig varsling, avsperring og dirigering på stedet. Les mer om vindusvask her.

  Vinduspuss til 17. mai

  Det er viktig å vise bygget fra sin beste side, derfor ønsker «alle» vask av vinduer før 17. mai. Vi klarer ikke å pusse alt samtidig, derfor er det viktig å være uten god tid, slik at du sikrer deg rene vinduer og prioritet. 

  Vi utfører alltid gratis befaring for å sikre at arbeidet kan utføres på best mulig måte å avklare viktige forhold på stedet. Ta kontakt med oss nedenfor for vask av vinduer til ditt bygg. 

  Profesjonelt utvendig renhold tilpasset dine behov

  Hver eiendom er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for utvendig renhold. Vårt team av erfarne renholdere bruker de nyeste metodene og utstyret for å sikre at ditt bygg ser sitt beste ut. Vi tilpasser våre tjenester for å møte dine behov, noe du kan lese mer om i vår artikkel om skreddersydd renhold for eiendomsforvaltere.

  Som en totalleverandør av renhold tilbyr vi alt fra garasjevask, feiing av p-hus og parkeringsplasser til fjerning av graffiti for våre kunder. 

  Få et uforpliktende tilbud

  Ønsker du mer informasjon om utvendig renhold av fasade eller vinduer? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, og la oss sikre deg at ditt bygg blir rent og pent.  

  Les innlegg
  byggrengjøring på byggeplass

  Slik gjør vi byggrengjøring – steg for steg

  Byggrengjøring er en kritisk del av et byggeprosjekt. Byggrengjøringen sikrer både et trygt arbeidsmiljø underveis, og et rent og pent resultat ved ferdigstilling. Dette krever planlegging, riktig utførelse og kvalitetskontroll. I denne guiden viser vi deg prosessen i fire steg.

  Hva er byggrengjøring?

  Byggrengjøring er renhold i forbindelse med byggeprosesser. Eksempler på dette er grundig rengjøring av et nybygg, rehabilitering av bygg eller nylig oppusset bolig.

  Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
  Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


   Viktigheten av et Rent Tørt Bygg

   Byggeprosjekter medfører mye rot, skitt, støv, sementstøv, smuss og flekker. Det er kanskje åpenbart at dette er noe man rydder og vasker bort før bygget ferdigstilles, men like viktig er det å rydde og vaske under byggeprosessen. Det avfallet som legger seg under en byggeprosess skaper et dårlig og usunt inneklima, ikke bare for de som skal flytte inn når alt er overstått, men også arbeiderne som oppholder seg i bygget under prosessen. Les mer på vår side om byggvask.

   Rent Tørt Bygg-filosofien (RTB) går ut på sørge for et godt inneklima i ferdige bygg, ved å hindre spredning av støv og fibre under byggeprosessen. Dette er en håndbok i forebyggende helsevern, og et effektivt tiltak i kampen mot fukt, forurensing og fysisk arbeidsmiljø. Les mer om Rent Tørt Bygg (RTB).

   Steg 1: Forberedelse og planlegging

   Før byggestart utarbeides en detaljert plan for renholdet med: 

   • Tidsplaner.
   • Ansvarsfordeling. 
   • Valg av rengjøringsmetoder og utstyr. 

   Gjennom hele prosessen sikrer vi en RTB-ansvarlig / riggmann som sørger for systematisk renhold i byggeprosessen. Vår RTB-ansvarlige har kompetanse og erfaring, og vil i stor grad være tilgjengelig for både renholdspersonalet og prosjektlederen for byggingen. Oppgavene til RTB-ansvarlig / riggmann er:

   • Utarbeidelse og distribusjon av renholdsplaner, løpende oppdatering av planene i byggetiden.
   • Koordinere alt byggrenhold på byggeplassen.
   • Administrere byggrenhold i egen regi.
   • Loggføre alt utført byggrenhold i egen regi.
   • Avviksbehandling.
   • Koordinere oppgaver på byggeprosjektet. Herunder rydding, avfallshåndtering, sjauing av div på bygget, samt hjelpe til med arbeide som for eksempel montering av dører, fuging etc.

   Steg 2: Rengjøring under byggeprosessen

   Kontinuerlig renhold under byggeprosessen er nødvendig for å opprettholde et godt arbeidsmiljø og forebygge oppbygging av støv og avfall. Dette inkluderer: 

   • Støvsuging for å fjerne støv fra tekniske installasjoner og vanskelig tilgjengelige steder.
   • Overflatevask.
   • Sørger for at ventilasjonsanlegg er rene før overlevering.
   • Vi utfører også støvmåling med BM Dustdetector på alle prosjekter som ønskes dette.

   Steg 3: Avsluttende rengjøring

   Når byggearbeidet nærmer seg slutten, utføres en grundig hovedrengjøring av hele bygget for å forberede det på innflytting. Dette inkluderer: 

   • Fjerning av byggavfall og sørger for effektiv avfallshåndtering.
   • Grundig rengjøring av alle overflater, inkludert gulv, vegger, fastmonterte innredninger, samt vindusvask.
   • Rengjøring og gulvbehandling etter behov.

   Steg 4: Kvalitetskontroll og overlevering

   Før bygget offisielt tas i bruk, utføres en kvalitetskontroll for å sikre at rengjøringsstandardene er oppfylt med: 

   • Visuell inspeksjon med grundig kontroll av renholdet.
   • Stikkprøver for å måle støvdekkeprosenten og andre indikatorer på renholdskvalitet.
   • Bruk av NS-INSTA 800: Implementering av NS-INSTA 800 for en objektiv vurdering av renholdskvaliteten.

   Har du spørsmål om byggrengjøring?
   Ta en prat med vår fagekspert Cato, så hjelper han deg med ditt prosjekt! 

   Cato Skagseth – Avdelingsleder for temporært renhold.
   Tlf. 23 14 16 80 eller e-post: cato@anker-renhold.no 

   Les innlegg

   Hva skiller et renholdsfirma fra et vaskefirma?

   Både renholdsfirmaer og vaskefirmaer har som mål å levere rene omgivelser, men det er viktig å forstå forskjellene mellom dem. La oss dykke dypere inn i hva som skiller disse to fra hverandre!

   Hva skiller tjenestene fra hverandre?

   Den mest grunnleggende forskjellen ligger i omfanget av tjenester. Vaskefirmaer tar seg gjerne av mindre oppdrag som småvask og hjemmerengjøring, mens renholdsfirmaer fokuserer på å opprettholde renheten over tid. Renholdsfirmaer tilbyr jevnlige avtaler for bedrifter, borettslag, og kontorer, inkludert daglig eller periodisk renhold, samt større oppgaver som byggvask og hovedrengjøring. De håndterer også spesialiserte tjenester som vindusvask, teppeservice, og smitteforebyggende renhold.

   Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
   Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


    Andre faktorer som skiller et renholdsfirma og et vaskefirma fra hverandre er: 

    • Fleksibilitet og forutsigbarhet i leveransen
     Vaskefirmaer er ideelle for enkeltoppdrag som husvask, der kunden har spesifikke krav eller ønsker en tilpasset tilnærming. Renholdsfirmaer opererer ofte i større arealer med strukturerte tilnærminger og fastsatte tidsskjemaer, spesielt ved daglig eller periodisk renhold. Dette gir kundene forutsigbarhet og en godt tilpasset renholdstjeneste.
    • Kvalifikasjoner og opplæring
     Renholdsfirmaer skiller seg fra vaskefirmaer ved å tilby et dedikert team av grundig opplærte profesjonelle renholdsarbeidere. Dette gjelder spesielt for spesialiserte tjenester som vindusvask, teppeservice, og smitteforebyggende renhold. Mens vaskefirmaer også kan tilby lignende tjenester, kan nivået av opplæring og ekspertise variere.
    • Profesjonalisering og bransjestandarder
     Renholdsfirmaer har ofte et mer strukturert forretningsmiljø og implementerer standardiserte prosedyrer, kvalitetskontroller, og sertifiseringer. Dette fokuset på profesjonalisering er spesielt viktig for bedrifter som søker langsiktige avtaler eller omfattende tjenester. Mindre vaskefirmaer kan operere på et mindre strukturert nivå, noe som kan føre til variasjoner i kvalitet og samsvar med bransjestandarder.

    Les mer om hvordan bestille renholdstjenester her.

    For å velge mellom et renholdsfirma og et vaskefirma, må du vurdere hva som passer best til oppdraget og viktigheten av profesjonalitet og bransjestandarder. Dette vil påvirke hva slags firma du bør velge for ditt renholdsoppdrag.

    Ta kontakt med oss og få tilbud på renhold i dag!

    Les innlegg

    Skreddersydd renhold for eiendomsforvaltere

    Driver du med forvaltning av eiendom i form av utleie, kontorer, lager eller hoteller? Eller har du andre bygg du gjerne skulle holdt rene og innbydende? Da lønner det seg å ha en renholdsavtale som er tilpasset eiendomsforvaltere.

    Renholdsplaner med fokus på kvalitet, effektivitet og pålitelighet

    Eiendomsforvaltere står overfor en rekke utfordringer når det gjelder å opprettholde renholdet i flere bygg samtidig. Ikke bare er et rent miljø avgjørende for trivsel, men det spiller også en nøkkelrolle i å bevare eiendomsverdien og tiltrekningen for leietakere og besøkende. Et renholdsfirma kan være nøkkelen til å takle disse utfordringene og sikre at hvert bygg holder høyeste standard.

    Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
    Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


     Med en forutsigbar renholdsplan sikrer du at renholdet blir gjort regelmessig, og du slipper å ordne med noe som helst. Anker Renhold tilbyr skreddersydde renholdsløsninger som passer perfekt for eiendomsforvaltere som ønsker kvalitet, effektivitet og pålitelighet. 

     Les mer om vår daglige renholdstjeneste her.

     For oss er det ikke bare renhold – det er et partnerskap. Vi holder kontinuerlig kontakt, lytter til dine behov og tilpasser oss endringene. Tilbakemeldinger er ikke bare velkomne, de er essensielle for å sikre at du blir 100% fornøyd.

     Ta ansvar med miljøvennlig renhold 

     Vi forstår viktigheten av et rent og hygienisk miljø i daglig drift. Med vår daglige renholdsservice sikrer vi at fellesområder, kontorer og fasiliteter opprettholder en frisk og innbydende atmosfære. Uansett type bygg tilbyr vi spesifikke renholdstjenester skreddersydd etter dine behov. Fra lagerlokaler til skoler og barnehager, sørger vi for at hvert sted er optimalt vedlikeholdt.

     Det vil si at vi bruker en høy andel miljømerkede rengjøringsmidler, minimerer forbruket av kjemikalier, har et kvalitetssystem for å sikre høy rengjøringskvalitet og medarbeidere som er opplært. 

     Les mer om svanemerket renhold her.

     Spesialiserte renholdstjenester for eiendomsforvaltere

     I tillegg til daglig, ukentlig og rullerende renhold tilbyr vi også spesialiserte renholdstjenester. Her er noen av tjenestene vi tilbyr utover det daglige renholdet: 

     Vi forstår at hvert oppdrag er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som tar hensyn til dine spesifikke krav. Vårt dedikerte team av erfarne rengjøringseksperter står klare til å samarbeide med deg for å oppnå optimale resultater.

     Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan skape skreddersydde renholdsløsninger for dine eiendommer.

     Les innlegg
     Godt inneklima på arbeidsplassen

     5 tips til bedre inneklima på arbeidsplassen

     Inneklima har en stor betydning for ansattes trivsel og helse på arbeidsplassen. Vi forklarer deg hvorfor et godt inneklima er viktig, og gir deg fem tiltak du kan gjøre for å få det bedre på jobb!

     Plages du av dårlig inneklima på jobb?

     Dårlig inneklima kan føre til lavere produktivitet og økt sykefravær. Å forbedre inneklimaet på arbeidsplassen er derfor både bra for ansattes helse og trivsel, men også for bedriftens kostnader knyttet til sykefravær og produktivitet.

     Regelmessig renhold har en stor betydning for luftkvaliteten innendørs. Få et tilbud på daglig renhold – la oss sørge for et bedre inneklima på arbeidsplassen din!

     Hvorfor er det viktig med et godt innemiljø på arbeidsplassen?

     Dårlig inneklima kan føre til luftveisproblemer, allergier, hodepine, sykdom og generell ubehag. Som arbeidsgiver er du også juridisk forpliktet til å opprettholde et tilfredsstillende inneklima på arbeidsplassen i henhold til lover og forskrifter. Dette inkluderer reguleringer om temperatur, luftkvalitet, belysning, støy, rengjøring og vedlikehold.

     Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
     Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


      Krav til inneklima på arbeidsplassen

      Arbeidsmiljøloven § 4-4 stiller krav til det fysiske arbeidsmiljøet. Kravet sier at arbeidsmiljøet skal være fullt forsvarlig ut fra hensynet til arbeidstakernes sikkerhet, helse og velferd. Det vil si luft fri for helseskadelige, sjenerende eller belastende forurensninger.

      5 tips til bedre inneklima på arbeidsplassen

      1. Regelmessig renhold

       Støvfjerning er en viktig del av det regelmessige renholdet som skal utføres. Dette gjelder fjerning av støv på gulv, tepper og på flater hvor det samler seg støv. Her anbefaler vi å bruke en støvsuger med HEPA filter, og mikrofiberklut til andre flater.

       Rengjøring av gulv og alle flater som blir berørt er viktig for å unngå spredning av bakterier. Det er viktig at dette blir utført grundig og uten kjemiske produkter, eller for mye vann. Ved å sørge for at både fjerning av støv og rengjøring av lokalet blir gjort jevnlig vil du bidra til en bedre luft, mindre plager og mindre sykdom.
      2. Kontroll over temperatur

       Sørg for at temperaturen på arbeidsplassen er mellom 20 og 22 grader. Dette kan variere ut fra type arbeidsplass, men som en standard skal det være en passende temperatur for arbeidet som skal utføres.
      3. Belysning

       Lys har en stor påvirkningskraft på oss mennesker. Dette gjør mye med oss og hvordan vi har det. Det er også viktig for at vi skal kunne utføre arbeidet vårt. Sørg for at det kommer naturlig lys inn på arbeidsplassen. Om dette ikke er mulig, må du sørge for at det er rikelig med behagelig lys i rommet.
      4. Støy

       Støy og bråk i et åpent kontorlandskap er en faktor mange ansatte plages av. Dette kan ha negativ påvirkning på produktiviteten og trivselen til de ansatte.Ved å sette opp lydisolerende vegger mellom pultene, eller ha ulike stillerom vil dette skape et bedre inneklima på jobben.
      5. Planter

       Planter i arbeidsmiljøet kan være en enkel, men svært effektiv måte å forbedre inneklimaet på. Planter bidrar til å rense luften, samtidig som de bidrar estetisk til interiøret. Velg planter som er lettstelte og passer inne.

      Har du behov for regelmessig renhold til arbeidsplassen?

      Vi kan sørge for et bedre inneklima på din arbeidsplass i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet.
      Ta kontakt med oss og få tilbud på renhold i dag!

      Les innlegg
      Oppfølging av renholdet gjøres med vår elektronisk driftsløsning M_Solution. God oppfølging av våre kunder skjer med kommunikasjon og tillit

      Hvordan bestille renhold?

      Lurer du på hvordan du bestiller renhold hos oss? Det skal være enkelt å få det rent.
      Vi gir deg derfor innsikt i hvordan prosessen vår fungerer!

      Slik bestiller du renhold:

      • Behovskartlegging
       Du tar kontakt med oss, eller vi kontakter deg, og sammen finner vi ut av hva deres behov for renhold er. Her kartlegger vi hvilke tjenester dere trenger, hva som er av interesse, og om dere vil at vi kommer på en gratis befaring.

      • Befaring
       Vi kommer på besøk, og befarer lokasjonen/arealet som skal rengjøres. Her vil vi prate om hvilke oppgaver dere ønsker utført og kartlegge behov som riktig maskin(er), antall oppstartspakker og faktiske forhold på stedet for et riktig renholdskonsept for din bedrift. Etter at vi har vært på befaring, vil vi beregne en pris, og komme med et tilbud.

       Vi gjennomfører alltid en befaring av lokasjonene i god tid før oppstart. Slik at driftsleder, eventuelt teamleder og allerede ansatte servicemedarbeidere blir kjent med sine områder.
      • Tilbud og signering 
       Vi utarbeider en detaljert renholdsplan, som tar for seg rom, frekvens og kvalitet etter kravspesifikasjon og kontrakt. Dette blir så sendt til driftsleder, teamleder og servicemedarbeidere hos gjeldende oppdragsgiver i god tid før oppstart.
      • Oppstart 
       En godt gjennomført oppstart gjenspeiler ofte resten av leveransen. Vi har derfor godt innarbeidede prosedyrer for kontraktsinngåelse med nye kunder, planlegging og oppstart. Dette er for å se til at oppstart går så smidig som mulig for alle parter, og for å sikre at leveransen blir levert etter avtale.

       Videre skal informasjon om sikkerhetsutstyr, koder til låssystemer og navn på ansvarlig kontaktperson hos oppdragsgiver gis til de ansatte på oppdraget. Denne OBS-listen distribueres elektronisk gjennom vårt digitale arbeidsverktøy, og er tilgjengelig kun for medarbeidere som har en oppgave eller et oppdrag på stedet. Slik sikrer vi at informasjonen blir hos den som skal ha det. Det signeres for eventuelle nøkler og adgangskort. 


      Ønsker du en renholdstjeneste eller renholdsavtale til din bedrift? 

      Ta kontakt med oss, så kommer vi på besøk! 

      Les innlegg
      Renholdsplan for periodisk renhold

      Renholdsplan for daglig og periodisk renhold

      Med en god renholdsplan for daglig og periodisk renhold vil renholdsoppgavene som skal utføres være nøye planlagt og satt i system. Vi kommer på befaring og ser på områdene som skal rengjøres, og kommer frem til en renholdsplan som passer best etter dine behov.

      Hva er en renholdsplan?

      En renholdsplan er en systematisk beskrivelse av renholdsarbeidet i en bygning med angivelse av arealer, lokaler og renholdsobjekter som er med i renholdet. Planen skal beskrive hva som skal utføres av periodisk og daglig renhold, hvor ofte dette skal utføres, og når det skal gjøres.

      Fordelene med en renholdsplan fra Anker Renhold er at du får oversikt over hva som er avtalt av renholdsoppgaver, og hvilke dager vi kommer og utfører renholdet.

      Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
      Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


       Prosedyre for renholdsplan for regelmessig renhold

       I renholdsplanen vises alltid hva som er avtalt av renhold, og hvilke dager vi kommer på besøk.

       En renholdsplan for daglig og periodisk renhold kan inneholde:

       • Støvsuge teppegulv
       • Rengjøre harde gulv
       • Tømme avfall og bringe til anvist sted
       • Tørke av frie, vannrette flater på arbeids- og avlastningsbord, konferansebord og annen møblering
       • Tørke/børste av stoler og sofaer
       • Fjerne flekker på dører, karmer og ved lysbrytere
       • Avtørke dørhåndtak
       • Rengjøre sanitærutstyr og speil og supplere sanitærartikler

       Tillegg pr måned:

       Tørke loddrette flater på arbeids -og avlastningsbord, skap, reoler, billedrammer, skaptopper, trappegelendere og gelenderribber. Støvsuging av polstrede møbler. Tørke av stol- og bordben.

       Tilsyn

       Tømme avfall og bringe til anvist sted.
       Fjerne synlig skjemmende smuss.

       Ansvar:

       Servicemedarbeider. Driftsleder skal kontrollere utført arbeid ihht gjeldende rutiner og avtale.

       Behandling av avvik:

       Driftsleder skal følge oppsatte rutiner.

       Eksempel på renholdsplan for daglig og periodisk renhold

       ManTirsOnsTorsFre
       ToaletterDrDrDrDrDr
       KorridorerDrXDrXDr
       KjøkkenDrDrDrDrDr
       Datarom/elevkontorDrDrX
       GlassrommetDrDrDrDrDr
       SpiseromDrDrDrDrDr
       Sal/undervisningsromDrDr
       KontorDrX
       Musikkrom m/teppeDr
       Studio rom m/teppeDr
       HeisDr
       Korridor m/trapp kjeller1/mnd
       Lager 2 etasje og kjeller1/mnd

       DR= Daglig renhold

       X= Tilsyn

       Daglig renhold:

       Gulv moppes. Bord avtørkes. Søppel tømmes, poser skiftes.
       Husk kildesortering. Kjøkken: rengjøre benkeplate og vask. Avtørke skapfronter utvendig.

       WC: Gulv moppes, toaletter rengjøres. Grundig rengjøring av sanitærutstyr og kraner.
       Puss av speil, etterfylle papir og såpe. Fjerne flekker rundt brytere og dørhåndtak.

       Periodisk renhold:

       Ukentlig: Kontorpulter avtørkes. Stoler støvsuges.
       Månedlig: Gulvlister rengjøres. Gelender i trapp rengjøres. Avtørke stol- og bordben.

       Ønsker du en renholdsplan eller daglig renhold til din bedrift?

       Kontakt oss for en uforpliktende prat, og få et tilbud på renhold i dag!

       Vi utfører daglig rengjøring i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet, for bedrifter, skoler, barnehager og borettslag.
       Les mer om vår daglig renholdstjeneste her.

       Les innlegg

       Miljøvennlig og flekkfritt resultat med ionisert vann

       En metode for flekkfri fasadevask

       Anker Renhold bruker ionisert vann til rengjøring av fasader og overflater. Dette gjør vi for å få et miljøvennlig, og best mulig resultat, uten bruk av kjemikalier. Ionisert vann fjerner kalk, smuss og bakterier, og etterlater seg et resultat av rene vinduer og overflater uten striper og skjolder.

       Fordeler ved å bruke ionisert vann:

       • Det gir det reneste resultatet
       • Miljøvennlig
       • Etterlater ingen flekker
       • Ingen kjemiske stoffer

       Vi er opptatt av at våre renholdstjenester og produkter ikke har negativ innvirkning på miljøet. Derfor bruker vi ionisert vann når vi vasker fasader. Våre erfarne renholdere har god oversikt over hvilket trykk forskjellige flater tåler, og vi tilpasser fasadevasken til din bygningsmasse slik at den blir ren, men ikke på bekostning av strukturen i materialene.

       Les mer om vår fasadevask-tjeneste her

       Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
       Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


        Hva er ionisert vann?

        Ionisert vann er vann som har ioner i seg, og når vann blir ionisert betyr det at mineralene enten mister eller får et elektron. Når vi rengjør fasader bruker vi ionisert vann som er et miljøvennlig alternativ som gir plettfrie resultater. Det ultrarene vannet trenger også ned i ujevnheter og gjør skinnende rent, uten kalkflekker eller rester av kjemikalier.

        Toucan eco-spray til rengjøring av flater

        Til rengjøring av flater bruker vi Toucan eco spray. Dette er et desinfiserende middel som genereres fra naturlig salt oppløst i vann, og aktiveres i Toucan III-enheten gjennom elektrokjemisk aktivering (ECA). Denne sprayen bruker vi for å få vekk fett, mat og ting og tang.

        Med Toucan eco spray kan du lage 1000 ml høyt innhold av hypoklorholdig løsning på 5 minutter ved å bruke bare 2 gram salt. Aktiveringen gir et produkt som både rengjør og desinfiserer, på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Toucan Eco Spray lar deg lage et kraftig, trygt og miljøvennlig desinfiserende rengjøringsmiddel fra bare vann, vanlig salt og elektrisitet som dreper mer enn 99,99 % av bakterier, inkludert coronaviruset.

        Ta kontakt med oss om du har spørsmål, eller ønsker en gratis befaring!

        Les innlegg
        Fasadevask i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet

        Slik utfører vi fasaderengjøring

        Vi utfører fasaderengjøring for bedrifter, butikker, borettslag og entreprenører i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet.
        Vi rengjør alle typer fasader. Med vår kompetanse blir fasadevasken utført på best mulig måte.

        Les innlegg

        Slik vasker du vinduer

        Det er mange måter å gjøre vinduspuss på, men vi skal forsøke å gi deg den beste. Få tips til rask og effektiv vask av vinduer.

        Les innlegg
        Anker Renhold

        Blogg for inspirasjon, trender og bærekraft i renholdsbransjen. Våre fageksperter gir deg også smarte råd om renhold og hvordan du kan få det rent hjemme. Behov for renhold? Svanemerket renhold for mer informasjon.