Fasadevask

Vi utfører fasadevask for bedrifter, butikker, borettslag og entreprenører i Oslo, Viken, Akershus, Østfold og Innlandet.
Vi har kompetansen som kreves for best fasadevask.

Få tilbud på fasadevask


  Hva er inkludert i fasadevasken?

  • Løse opp smuss og skylle flatene
  • Rengjøre med høytrykk
  • Løse opp smuss og rengjøre med damp
  • Kjemisk rengjøring
  • Mekanisk rengjøring som tørris og sandblåsing
  • Fjerning av graffiti
  • Leie av lift
  • Varsling og avsperring av området arbeidet utføres på
  • Søknad til aktuell kommune for avstenging av gater/fortau
  Fasadevask til bedrifter, borettslag og sameie, privatpersoner i Oslo og Viken (akershus, drammen og østfold). Vi leverer miljøvennlig fasadevask og har over femti års erfaring med rett vask av fasade. Ta kontakt med Anker Renhold i dag på telefon 23 14 16 80

  Hvorfor fasadevask?

  Fasadevask av bygningen er viktig for å bekjempe potensielle skader. Vær og vind sliter på flatene, og har mye å si for belastningen på bygget. Når en fasadevask utføres blir all skitt og forurensing fjernet. Manglende renhold kan gi skader på treverket og tiltrekke seg fukt. Når treet blir fuktig gir det bedre vekstforhold til sopp og råte. Klimaendringer og luftforurensning, kan også gjøre at fargen på bygget falmer og får redusert levetid.

  Det er avgjørende og bruke de rette produktene og teknikkene for å få alle overflater helt rene. Anker Renhold har 50 år i rengjøringsbransjen og leverer fasadevask for bedrifter av høyeste kvalitet. Bestill gratis befaring for et uforpliktende pristilbud.

  Rengjøring under eller etter en byggeprosess? Les mer om byggvask her.

  Miljøvennlig fasadevask

  Vi rengjør alle typer fasader. Med vår kompetanse blir fasadevasken utført på best mulig måte. For en miljøvennlig fasadevask bruker vi ionisert vann til rengjøring av bygningen. Les mer om ionisert vann og hvorfor vi bruker det her.

  Når bør fasadevask utføres?

  Vask av fasaden bør utføres regelmessig. Hvor ofte avhenger av byggets beliggenhet, tilsmussing og lokale værforhold. Alle hus eller bygg bør vaskes utvendig en gang i året. Om bygget ligger ved svært trafikkerte områder kan det være hensiktsmessig med fasaderengjøring to ganger i året. Vi fjernes pollen og annen forurensning samtidig, som legger seg på tak og vegger. Vedlikeholdskostnadene vil bare bli høyere og høyere jo lenger du venter med rengjøring av fasaden.

  En ren og fin fasade er svært viktig for å skape et godt førsteinntrykk. Våren er den beste årstiden for å utføre fasadevask, fordi gatene og områdene rundt bygget feies på denne tiden. Både bygningen og områdene rundt er helt rene, og du kan møte sommeren med et friskt syn. For å sørge for det aller beste resultatet, anbefaler vi å ta vindusvask samtidig for et prikkfritt resultat.

  Slik utfører vi fasadevask

  Hvilke metoder som skal benyttes for rengjøring av bygningen kommer an på hvor ømfintlig fasaden er for syrer og/eller baser, hvor mye vann flatene tåler og hvilken rengjøringsmetode og rengjøringsmidler som er best egnet.

  Les mer om hvordan vi utfører fasadevask her

  Vi utfører fasadevask
  for flere type kunder

  • Bedrifter
  • Borettslag
  • Butikker og kjøpesenter
  • Entreprenører
  • Lagerbygninger

  Husk alltid fasadevask før maling

  Fasadevask er spesielt viktig hvis du skal male huset eller bygget. Husvask utvendig før maling er nødvendig for at malingen skal sette seg på best mulig måte. Fasadevasken tar bort fett og skitt, slik at den nye malingen fester seg bedre. Hvis det ikke utføres rengjøring av fasaden før du maler risikerer du at malingen flasser av.

  Årsavtale på renhold for bedrift

  Anker Renhold tegner gjerne årsavtale for fasadevask til fastpris. Kunder som har årsavtale prioriteres, og får rabattert pris på fasaderengjøringen. Hvis du ønsker kan andre tjenester som vinduspuss og hovedrengjøring, være hensiktsmessig og kostnadseffektivt å gjøre på samme tid. Dette er tjenester vi gjerne tar med i en eventuell årsavtale. Det er helt opp til dere hva som skal være inkludert i årsavtalen, og dere får en vedlikeholdsplan tilpasset deres forretningslokaler.

  Få tilbud på fasadevask

  Vi tilbyr konkurransedyktige priser på fasadevask. Ønsker du et tilbud på vask av fasade eller årsavtale, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg. Du kan også ringe oss på telefon 23 14 16 80 80.

  Ønsker du befaring? 
  (Fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling