Renhold til butikk

Renhold i butikk har en avgjørende betydning for å opprettholde et attraktiv lokale som appellerer til kunder, og et hygienisk miljø for de ansatte. Uansett om du driver en liten lokal butikk, eller en større kjedebutikk, hjelper vi deg å holde det rent!

Få tilbud på renhold til butikk


  Viktigheten av renhold i butikk

  Et rent butikklokalet er med på å skape et godt førsteinntrykk for besøkende. Det viser også at du bryr deg om produktene du selger, og at standarden er bra. Støv, smuss og skitt vil redusere hvor attraktiv butikken og produktene er. En ren butikk lar deg vise frem varene dine på best mulig måte og kan øke salget.

  Renhold i butikk reduserer risikoen for spredning av sykdommer og bakterier, noe som er spesielt viktig i et miljø der mange mennesker kommer og går. Et rent og ryddig arbeidsmiljø gir ansatte en mer behagelig plass å jobbe i. Dette kan øke produktiviteten, trivselen og redusere sykefravær.

  Trenger du renhold til butikk?

  Vi har ekspertise og erfaring innen butikkrenhold, og renhold til kjøpesenter, og vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer til dine behov. Vi har riktig verktøy og kjennskap til de beste metodene for å oppnå et grundig og effektivt renhold.

  Med oss som renholdsleverandør kan du være trygg på at renholdet blir håndtert profesjonelt, slik at du kan fokusere på å drive butikken. Enten det er daglig renhold, periodisk eller spesifikke behov, kan vi bistå deg.

  Vi leverer også tepper og matter til butikker. Med en matte i inngangen stoppes møkk og fuktighet fra å bli tråkket videre inn i bygget. Les mer om vår matteservice her.

  Butikk-hylle

  Ønsker du en renholdsavtale til din butikk?

  Ta kontakt med oss i dag for å avtale en gratis og uforpliktende befaring, og la oss hjelpe deg med å skape et rent og trygt miljø for ansatte og kunder i butikken din!

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling