Trappevask for borettslag og sameie

Velg en solid leverandør av renholdstjenester til deres borettslag og sameie. Våre tjenester til borettslag og sameie: Vask, hovedrengjøring, matteservice med mer.

Få tilbud på trappevask


  Anker Renhold utfører utvendig og innvendig trappevask for borettslag og sameier i Oslo og Viken.

  Med jevnlig trappevask og vask av inngangsparti vil hele bygningen holde seg renere og få mindre slitasje. Et rent og pent inngangsparti vil heve trivselen i hele bygget. Vi bruker effektive vaskemidler og metoder som garanterer et flekkfritt resultat.

  Vaskeprosessen er effektiv, samtidig som den er skånsom, miljø- og allergivennlig. Anker Renhold tilbyr også vinduspuss, hovedrengjøring og gulvpleie til deres borettslag eller sameie.

  Ta kontakt, så kommer vi på befaring, og finner den beste løsningen for deres borettslag eller sameie.

  Anker Renhold leverer også matteservice til flere borettslag og sameier i Oslo og Viken. Vi kan leverer fastmonterte matter som en helhetlig entréløsning og løse matter som skiftes etter frekvens som f.eks sommer og vinterfrekvens.

  Hvordan utføres trappevasken?

  Vi starter med å støvsuge eller koste, så det ikke skarper overflatene når vaskingen begynner. Det er viktig for oss at trappen, inngangspartiet og bygget skånes for slitasje. Selve vasken omfatter vask av hele trappen, flekkfjerning fra vegger og lavt på veggene pluss grundig vask av gelender. Er det vinduer og lignende i trappeoppgangen vasker vi selvsagt også dette. Vasken blir utført med det beste utstyret, av effektive og profesjonelle medarbeidere. Etter utført jobb vil trappen og inngangspartiet være skinnende rent, og luften i rommet frisk og god. 

  Hvorfor trappevask?

  Det første du ser når du ankommer en ny bygning er inngangspartiet og trappene, og det er viktig å gi et godt førsteinntrykk. Et rent og pent førsteinntrykk er en del av det, men det er også viktig for å opprettholde god hygiene og bevare helsen til beboerne. Et rent bygg gir bedre inneklima og bedre trivsel for både beboere og besøkende. En trappeoppgang blir brukt oftere enn du tenker over, og det blir skittent fort. Vi anbefaler derfor å utføre trappevasken regelmessig.

  Den siste tiden har det vært enda viktigere enn før å opprettholde god hygiene. Det oppstår økt smitterisiko ved å ta på overflater andre har vært i kontakt med, og det er viktig at de desinfiseres ofte. Vi desinfiserer alle berøringspunkter som dørhåndtak, heisknapper, ringeklokker og lignende.

  Hvorfor velge oss? Les mer her!

  Trappevask til borettslag og sameier fra Anker Renhold. Miljøvennlig vask av trappeoppganger og fellesarealer i boligbygg

  Det lille ekstra

  Vi anbefaler å skure og bone gulvene innimellom. Gjennomfører man en profesjonell boning av fellesarealene en gang i året, forlenges levetiden og det ser ekstra skinnende flott ut. En annen ting vi kan anbefale er matter i oppgangen. Matter er en fin måte og sørge for at ekstra møkk ikke kommer inn trappeoppgangen. Anker Renhold tilbyr utleie av matter, og vår matteservice inkluderer bytte og vask av matter. Ved å benytte dere av matter i borettslaget eller sameie reduserer dere vedlikeholdskostnadene. Mattene plasseres rett innenfor inngangspartiet og reduserer slitasjen på gulvet.

  Få tilbud på trappevask

  Uansett om du velger trappevask eller trappevask pluss noe ekstra, finner vi en løsning som passer for ditt borettslag eller sameie. Vi skreddersyr løsninger for alle behov, store eller små. Ta kontakt for en gratis befaring. Anker Renhold tilbyr konkurransedyktige priser. Ønsker du et tilbud på trappevask, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg. Du kan også ringe oss på telefon 23 14 16 80.