Hovedrengjøring for bedrifter, skoler og barnehager

Profesjonell hovedrengjøring og nullstilling. Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Gratis befaring av ditt bygg

Få tilbud på hovedrengjøring


  Profesjonell hovedrengjøring i Oslo, Østfold eller Innlandet til god pris.
  Vi har over 50 års erfaring med storrengjøring.

  Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester vår temporær avdeling kan levere til din bedrift er: Hovedrengjøring, årsavtale, nullstilling. Les mer om hovedrengjøring nedenfor og få tilbud på nedvask av dine lokaler i dag.

  Hovedrengjøring av kontorer i 49 år. Årsplan og nullstilling

  Selv med godt utført daglig renhold vil det over tid være områder som trenger ekstra oppmerksomhet. I hovedsak er utfordringen støv på flater som ikke rengjøres daglig/ukentlig, slik som vegger, tak, horisontale flater og fast inventar.

  Hvorfor er det behov for å utføre en hovedrengjøring?

  Behovet for storrengjøring kan være oppbygningen av avleiringer, kalk, smuss og støv på vanskelig tilgjengelige steder. Manglende hovedrengjøring fører gjerne til at det daglige renholdet blir tyngre og vanskeligere å gjennomføre, så her bidrar man også til en bedre ergonomisk hverdag for servicemedarbeideren.

  Helsegevinsten for deres ansatte er stor og inneklimaet i lokalene forbedres betraktelig med en skikkelig hovedvask. Lavere sykefravær kan også være en positiv effekt av hyppig hovedrengjøring.

  Avtal befaring hos din bedrift her!

  Hva inngår i en storrengjøring?

  Gulv

  Grundigere rengjøring, gjerne med litt kraftigere kjemi for å løse opp fett og avleiringer som bygges opp i hjørner og steder utenfor gangsoner. Grundigere rengjøring av lister. Fjerning av smuss og løst avfall på vanskelig tilgjengelig steder.

  Dette er kostnadseffektivt å utføre sammen med eventuell gulvbehandling, da man gjerne har ryddet godt i forkant av hovedrengjøringen.

  Tak

  Rengjøres som oftest med tørre metoder for å fjerne støv, alternativt med en lett fuktet mikromopp. I tillegg rengjøres synlige installasjoner i himlinger, som nedforinger, ventilasjonsrør, hengende lamper og lysarmatur.

  Vegger

  Rengjøres som oftest med tørre metoder for å fjerne støv. I tillegg fjernes flekker. Inkluderer dører, håndtak, brytere, stikkontakter, kabelkanaler, panelovner, radiatorer, lister og karmer.

  Vinduer

  Vinduer pusses innvendig og karmer rengjøres. Vi tar oss også av utvendig vinduspuss dersom det er ønskelig å utføre samtidig.
  Vi anbefaler også at man tenker over om man ønsker at innvendige skilleglass i lokalene tas med under vinduspuss.

  Kjøkken

  Kjøkkeninnredning rengjøres innvendig og utvendig. Kjøkkenvifter og området rundt rengjøres for matfett. Vi tar gjerne godt bak kjøleskap dersom disse er flyttbare når vi utfører hovedrengjøring. Innvendig vask av stekeovn tas også med dersom det er ønskelig.

  Sanitærrom

  Skap innvendig og utvendig. Fliser, speil og glass gjøres rent for kalk og avleiringer. Det er også kostnadseffektivt å utføre en gulvbehandling av flisene, som dyp rens av flisgulv og rens av fuger når man tar årlig hovedrengjøring. Dette øker opplevelsen av å bruke sanitærrommet og flatene får en grundig nullstilling.

  Hovedrengjøring kontorlokaler. Sosial sone. Hovedrent er anbefalt 1-2 ganger pr. år. Årsplan og nullstilling utfører vi også

  Når og hvor ofte burde hovedrengjøring utføres?

  Avhengig av type lokale, tilsmussing og frekvens på daglig renhold bør det utføres hovedrengjøring 1-2 ganger i året. Sommerferie og jul er ofte perfekte tidspunkt fordi aktiviteten hos oppdragsgiver og i deres lokaler er mer begrenset.

  Dette betyr også at vi som leverandør får ekstra mye arbeid i disse periodene, samtidig med egen ferieavvikling. Derfor kan det være hensiktsmessig å bestille i god tid, eller sette av en helg utenfor høysesongen.

  Ønsker du heller ukentlig kontorvask? Les mer her!

  Årsavtale på renhold for bedrift

  Anker Renhold tegner gjerne årsavtale for hovedrengjøring (fast pris). Kunder med årsavtale prioriteres og får rabattert pris på renholdet. Vinduspuss og behandling av gulv kan være hensiktsmessig å gjøre på samme tid. Dette er tjenester vi også gjerne tar med i en eventuell årsavtale, også kalt årshjul.

  Vil du bli årskunde?

  Fyll ut skjema nedenfor så kontakter vi deg.

  Nullstilling av lokalet

  Nullstilling er i utgangspunktet det samme som hovedrengjøring, men et begrep som gjerne brukes når en renholdsbedrift starter opp hos ny oppdragsgiver. Med nullstilling av lokalene gjøres en grundigere rengjøring for å lette renholdet framover, og for å skape en bedre ergonomisk hverdag for våre servicemedarbeidere. Nullstilling utføres ofte også dersom det er svært lenge siden hovedrengjøring er utført og man må ta igjen vedlikeholdet raskt.

  Få tilbud på hovedrengjøring

  Vi tilbyr gode priser på effektiv og grundig hovedrengjøring. Vi har også den faglige kompetansen for å utføre storrengjøringen på riktig måte. Ønsker du et tilbud på dette kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg, eller ring oss direkte på telefon 23 14 16 80.


   Anbefalte tjenester

   Trappevask til borettslag og sameie fra Anker Renhold. Miljøvennlig vask av trappeoppganger og fellesarealer i boligbygg

   Trappevask til borettslag og sameie

   Miljøvennlig vask av trappeoppganger og fellesarealer i boligbygg. Vi skreddersyr løsninger for alle behov og kan også levere matteservice

   Fasadevask og utvendig vask av bygninger for bedrifter og borettslag i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Fasadevask i Oslo og Viken

   Vi rengjør alle typer fasader. Med vår kompetanse blir fasadevasken utført på best mulig måte.