Gulvbehandling

Vi tilbyr gulvbehandling og pleie av gulv til din bedrift. Trenger du hjelp til skuring, boning av gulv eller polering? Da har du funnet riktig leverandør. Fyll ut skjemaet og få tilpasset tilbud på gulvbehandling til din bedrift.

Få tilbud på gulvbehandling


  Alt innen gulvbehandling i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet

  Anker Renhold er en Svanemerket renholdsbedrift som stolt leverer miljøvennlig renhold. Vi utfører all slags gulvbehandling. Vi tilbyr blant annet skuring, boning av gulv, polering av alle typer gulv, dyprens av gammelt gulv, tepperens og klisterfjerning for din bedrift.

  Alle gulv trenger behandling, men ulike typer gulv trenger ulik behandling. Profesjonelt utført gulvpleie er en god investering som fører til lengre levetid og økt sliteevne på gulvet. Gamle, slitne gulv kan ofte rehabiliteres og bli så gode som nye. Ved å utføre riktig gulvpleie kan gulvene holde seg i mange år til, og det er mye mer kostnadseffektivt enn å legge nytt.

  Skuring av flisgulv i forbindelse med hovedrengjøring av garderober. Anker Renhold leverer alle typer gulvbehandling

  Skuring og boning av gulv

  Hvis gulvene deres har begynt å se slitte og livløse ut, kan en real skuring eller boning hjelpe langt på vei. Ved å ta en skikkelig oppskuring sikrer du at alt av skitt, smuss og rester forsvinner. Deretter utfører vi en boning av gulvbelegget, som overlater en skinnende ren overflate som ser helt ny ut. Hvordan skuringen utføres er forskjellig fra gulv til gulv, det samme gjelder boning. Vi har profesjonelle renholdere som vet hvilke produkter som skal benyttes til ulike typer gulv. Velger du oss får du et flekkfritt resultat.

  Les mer om boning av gulv her

  Hvilke gulvtyper kan bones?

  Det er ikke alle gulvtyper det egner seg å bone. Vi har derfor laget en guide hvor du kan lese om hvordan vi jobber med boning av gulv, og hvilke typer gulv du kan, og ikke kan bone. Les mer om dette i linken under.

  Boning av gulv: guide til gulvtyper og behandling

  Tepperens for bedrift

  Vi utfører rens av tepper, møbler og flekkrens for bedrifter. Tepperens bidrar til et bedre inneklima, og er viktig å regelmessig rense, spesielt med hensyn til personer med astma og luftveisplager.
  Les mer om vår tepperens tjeneste for bedrift her

  Klisterfjerning for bedrift

  Spesielt i idrettshaller og bygg er klisterfjerning nødvendig på regelmessig basis for unngå skader og fornøyde brukere av bygget. Vi arbeider systematisk og utfører vedlikeholdet slik at bygget raskt kan tas i bruk igjen.
  Les mer om vår klisterfjerning tjeneste her

  Gulvbehandling med Twister-systemet

  Gammelt gulvbelegg trenger ikke nødvendigvis å skiftes, med moderne renhold gjør vi gulvet “nytt” igjen. Vi er nemlig eksperter på Twister systemet og har over 50 års erfaring på gulvbehandling. 

  Behandlingsprogrammet vi benytter heter Twister, og består av flere steg. Stegene utfyller hverandre og skaper et perfekt resultat. Det første steget matter ned gulvet og åpner porene for at skitten skal trekkes ut av belegget. Underveis i arbeidet er det viktig å benytte en tørr mikrofibermopp for å fjerne støvpartikler og gammel boning.

  Ved å high-speed polere gulvet blir temperaturen så høy at gulvet «smelter» igjen ripene og belegget får et homogent topplag uten dype riper. Dette er viktig for at ikke skitt skal trenge inn og bakterier får muligheten til å formere seg i fordypningene i gulvet. 

  Denne behandlingen utføres med mikrofibermopp og svært lite vann, som skaper et godt innemiljø for brukerene av lokalet. Det er tilstrekkelig å bruke fukt direkte på flekkene, og tørrmopp for å tiltrekke seg og fjerne støv og løst smuss. Tørre metoder er svært godt for innemiljøet da mikrofibermoppen fjerner støvet som legger seg på gulvflaten gjennom dagen. Med «tørt renhold» vil ikke støvet få mulighet til å legge seg på gulvet å virvles opp i luften og bli til irritasjon i luftveiene. Når gulvet er opprettet og de tørre renholdsmetoder er innført, er det viktig å følge opp gulvet. Vi anbefaler en gang i måneden. Da vil øverste laget av gulvbelegget vil holde seg hardt, og det vil ikke oppstå slitasje og riper. 

  Twister-behandlingen er et miljøvennlig tiltak fordi det kun innebærer bruk av vann.

   Se resultatet av en Twister-behandling på et gulv fra 1970 her!

  Se hvor mye penger du sparer. Prøv kalkulatoren

  Daglig renhold med Twister-pads er 100% kjemikalie fritt. Dette betyr en betydelig reduksjon av forbruksvarer til renhold – både av kjemikalier og maskin pads. Twister er en bærekraftig rengjøringsmetode fra alle perspektiver. Prøv kalkulatoren og se hvor mye kostnader vi kan spare på ditt prosjekt. Prøv kalkulatoren på twistersavings.com.

  Dette er Twister systemet

  Få tilbud på gulvbehandling

  Vi utfører skuring og boning på alle slags gulv som vinyl, linoleum, flis og tre. Ta kontakt så finner vi ut hvilken behandling som passer best for ditt gulv. Vi tilbyr gratis befaring og konkurransedyktige priser. Ønsker du et tilbud på gulvpleie, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg. Du kan også ringe oss på telefon 23 14 16 80.

  Ønsker du befaring? 
  (Fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling