Tepperens til bedrift

Vi utfører rens av tepper, møbler og flekkrens for bedrifter i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet. Få et bedre inneklima i lokalene med grundig tepperens.

Få tilbud på tepperens til din bedrift


  Tepperens, våtrens, flekkrens og rens - Anker Renhold utfører tepperens for bedrifter i hele Oslo, Akershus og Østfold

  Anker Renhold utfører tjenester som tepperens, våtrens, flekkrens og rens av møbler til bedrifter i hele Oslo, Akershus og Østfold regionen. Vi disponerer store og kraftige rensemaskiner til dette formålet.

  Tegn årsavtale – få fast pris og prioritet i høysesong!

  Anker Renhold kartlegger behovet for tepperens på befaringen med kunde, hvilke metoder og kjemi som er nødvendig for å oppnå ønsket resultat.

  Anker Renhold tegner gjerne årsavtale for tepperens og rens (fast pris).
  Årsavtale kunder prioriteres og får rabattert pris på tepperensen. Hovedrengjøring og vinduspuss kan være hensiktsmessig å gjøre på samme tid, da lokalene allikevel er klargjort for renholdstjenester. Dette er tjenester vi også gjerne tar med i en eventuell årsavtale.

  Vil du bli årskunde?
  Fyll inn skjemaet så kontakter vi deg og kartlegger behovet for innholdet i en årsavtale hos dere.

  Metoder og kjemi som benyttes for tepperens og møbelrens

  Vi skiller metoder for rens inn i tre kategorier. Uansett hvilke metoder vi velger å bruke på ditt prosjekt, støvsuger vi arealet eller objektet grundig for løst avfall og smuss for rensing.

  1. Våtrens med rensemaskin
  2. Fuktrens med skuremaskin og moppeskiver
  3. Damprens med dampmaskin

  Har din bedrift behov for tepperens? Send oss en forespørsel om befaring her!

  Typiske objekter ved tepperens og rens av tekstiler

  Gulv

  Når vi våtrenser, spyler vi rengjøringsvann ned i tekstilet og suger opp vann og oppløst smuss i èn operasjon. Metoden kan derfor bare benyttes på tekstiler som tåler vann godt og som får tid til å tørke før ny bruk. Er teppegulvet svært skittent, legger vi ut rengjøringsvann og lar det virke tilstrekkelig før vi starter med selve tepperensen.

  Til våtrens av store flater benytter vi en egnet rensemaskin med bredt munnstykke som dekker større arealer. Vi utfører også flekkrens av tepper, gulv og møbler.

  Les mer om gulvbehandling av annet gulv her.

  Møbler

  Når vi våtrenser, spyler vi rengjøringsvann ned i tekstilet og suger opp vann og oppløst smuss i èn operasjon. Metoden kan derfor bare benyttes på tekstiler som tåler vann godt og som får tid til å tørke godt før ny bruk. Er teppegulvet svært skittent, legger vi ut rengjøringsvann og lar det virke tilstrekkelig før vi starter med selve tepperensen.

  Tepperens er kostnadseffektivt å kombinere med hovedrengjøring og vinduspuss siden lokalene allerede er klargjort for renhold.

  Flekkrens

  Kaffeflekker, søl og misfarging av tepper og tekstiler kan oppstå i en hektisk hverdag.
  Dette er helt normalt og lar seg ofte fjerne om man gjør rette tiltak raskt nok. Det viktigste er å ikke overse flekkene, slik at syren i kaffen, sølet og misfargingen fester seg godt nok. Vi utfører flekkfjerning på teppegulv og tekstiler, som gjør at behovet for en våtrens ikke er nødvendig. Dette er en kostnadseffektiv måte for deres bedrift å spare utgifter og får flekkene raskt bort.

  Når skal tepperens utføres?

  Avhengig av type lokale, tilsmussing og trafikk i gangbaner så bør det utføres våtrens eller fuktrens èn gang i året. Påskeferie og sommer er ofte perfekte tidspunkt fordi aktiviteten i lokalene er mer begrenset. Utfører man tepperens i påske eller sommerferie så fjerner man samtidig også smuss som er bygget opp gjennom vinteren. På vinteren drar besøkende inn svært mye salt på teppegulv som kan være skadelig for tekstilene, og sette flekker som er vanskeligere å fjerne.

  Les om hvorfor det er helt nødvendig med tepperens og vedlikehold av gulvtepper her.

  Tepperens og rens omfatter vanligvis

  • Grundig støvsuging av arealet
   eller objektet
  • Våtrens med rensemaskin
  • Fuktrens med skuremaskin
   og bomull pad
  • Damprens med dampmaskin
  • Flekkrens
  • Fjerning av tyggegummi

  Tepperens skaper et bedre inneklima

  Inneklimaet blir også bedre ved å gjennomføre tepperens. Fint støv samles opp i teppene som kan bidra til at personer med astma og luftveisplager får verre plager. HMS-verdien for deres egne ansatte er stor og inneklimaet i lokalene forbedres betraktelig med en tepperens.

  De fleste bedrifter er gjerne flinke til å avtale tepperens og rens påske og sommer. Derfor kan det være hensiktsmessig å bestille i god tid, eller bare sette av en helg utenfor høysesong.