Renhold til kjøpesenter

På travle kjøpesentre strømmer mennesker inn og ut hele dagen. Dette betyr mange bakterier samlet på et sted. Her er det viktig å rengjøre og desinfisere dørhåndtak, heisknapper, toaletter og andre kontaktpunkter. Dette hjelper vi deg med

Få tilbud på renhold til kjøpesenter


  Viktigheten av renhold i kjøpesenter

  Vi sørger for at renholdet blir gjort grundig, og for at de besøkende kan handle, nyte og oppleve kjøpesenteret i en ren og trygg atmosfære. Bakteriefloraen kan blomstre godt i høytrafikkområder, og derfor har vi et sterkt fokus på å skape et miljø hvor hygienen er førsteprioritet. 

  Vårt team av erfarne renholdere vet nøyaktig hvor det er viktig å rette oppmerksomheten. Fra dørhåndtak til rekkverk, dører til rulletrapper, heiser og alle berøringspunkter imellom, blir hvert eneste område nøye rengjort og desinfisert for å sikre en grundig beskyttelse. Vi tar oss av rengjøring av fellesområder, gulv, inngangspartier, toaletter og mer. Vårt mål er å skape en ren og innbydende atmosfære for både besøkende og ansatte.

  Vi leverer også tepper og matter til kjøpesenteret. Med en matte i inngangen stoppes møkk og fuktighet fra å bli tråkket videre inn i bygget. Les mer om vår matteservice her.

  Trenger du renhold til butikk?

  Vi rengjør også butikker – det kan du lese mer om her!

  Ønsker du et tilbud på renhold til kjøpesenteret?

  Ta kontakt med oss så finner vi sammen den beste løsningen for ditt kjøpesenter. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så kontakter vi deg.
  Eller ring oss direkte på telefon 23 14 16 80.

  Renhold-kjøpesenter

  Ønsker du en renholdsavtale til ditt kjøpesenter?

  Ta kontakt med oss i dag for å avtale en gratis og uforpliktende befaring, og la oss hjelpe deg med å skape et rent og trygt miljø for ansatte og kunder i kjøpesenteret ditt!

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling