Byggvask

Er du på utkikk etter en seriøs aktør til å rengjøre ditt bygg under eller etter byggeprosessen? Det kan vi hjelpe deg med!

Anker Renhold leverer renhold og tjenester til flere anerkjente entreprenører. Inviter oss til befaring på ditt prosjekt i dag.

Byggvask før, under og etter bygging. Anker renhold leverer byggvask

50 års erfaring med byggvask

Byggeprosjekter krever kvalitet i alle ledd. Det vet også vi i Anker Renhold. Vi har erfaring med byggvask helt siden 1970, slik at du kan være trygg på at vi utfører vårt arbeid med samme presisjon og stolthet som dere gjør. Flere anerkjente entreprenører benytter seg av våre tjenester, og vi er også ISO 9001-sertifisert.

Det betyr at din bedrift vil oppleve profesjonalitet i alt fra servicemedarbeiderens utførelse, til dialogen med administrasjonen. 

Hvilke tjenester tilbyr vi? 

I Anker Renhold tilbyr vi byggvask av både gamle og nye bygg i Oslo- og Akershusområdet. Så dersom din bedrift har behov for byggvask i Oslo, er vi de rette å henvende seg til.

I tillegg til byggvask tilbyr vi blant annet vindusvask, fasadevask og tepperens i Oslo og Akershus til en god pris. Vi er en totalleverandør av hygienetjenester for privatpersoner og bedriftskunder, og anser oss på bakgrunn av vår lange erfaring i bransjen som blant de beste på byggrengjøring i vårt område.

Vi kan det vi driver med, og er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med resultatet av tjenestene vi tilbyr. Om byggvasken mot formodning ikke møter deres forventninger, kan din bedrift benytte seg av vår fornøydhetsgaranti. Slik kan dere være trygge på å få ønsket resultat av byggrengjøringen.

Hvordan fungerer Fornøydhetsgarantien?

Vi i Anker Renhold er stolte av den jobben vi gjør. Vi skal levere kvalitet i alle ledd for å sikre en så god kundeopplevelse som mulig. Om dere ikke skulle være fornøyd med byggrengjøringen, har dere 48 timer på å varsle om eventuelle mangler ved vasken.

Hva koster det? 

Vi tilbyr byggrengjøring under eller etter deres byggeprosjekt til konkurransedyktige priser. Dersom ditt firma ønsker et pristilbud, kan dere henvende dere gjennom kontaktskjemaet nedenfor, eller ringe oss direkte på 23 14 16 80.

Inviter oss på befaring til deres prosjekt i dag!