Byggvask og renhold til byggeplasser

Vi utfører byggvask og rengjøring under byggeprosessen (RTB) for entreprenører og byggeplasser i Oslo, Akershus, Innlandet og i Østfold regionen. Vi er Startbank godkjent og kvalifisert i Achilles.

Få tilbud på byggvask


  Byggvask til god pris – Er du på utkikk etter en seriøs aktør til å rengjøre ditt bygg under eller etter byggeprosessen? Det kan vi hjelpe deg med! Vi er Startbank registrert og en Offentlig godkjent renholdsbedrift.

  Anker Renhold leverer renhold og tjenester til flere anerkjente entreprenører, og tilbyr byggvask til god pris. Vi er en totalleverandør av renholdstjenester til bedrifter og eiendomsutviklere, og er blant de beste på byggrengjøring i vårt område. Har du eller din bedrift behov for byggvask i Oslo eller Viken, er vi de rette å henvende seg til.

  Vi kommer gjerne på befaring på ditt prosjekt, og gir et uforpliktende pristilbud.

  Byggvask før, under og etter bygging. Anker renhold leverer byggvask etter Rent Tørt Bygg normen

  Rent Tørt Bygg

  Rent Tørt Bygg-filosofien er en håndbok i forebyggende helsevern, og et effektivt våpen i kampen mot fukt, forurensing og fysisk arbeidsmiljø. Formålet med Rent Tørt Bygg er å oppnå best mulig inneklima i ferdige bygg. Vi bruker Rent Tørt Bygg-filosofien når vi utfører byggvask. Det hjelper oss å skape bedre byggeplasser, som igjen leder til færre feil, mindre sykefravær, bedre effektivitet og lavere driftskostnader. Anker Renhold planlegger og prosjekterer etter denne filosofien. Vi sørger for at det rent og tørt i byggeperioden og at renholdskvaliteten og rengjøringsmetodene også følger Rent Tørt Bygg. Det handler blant annet om kontinuerlig rydding og fjerning av overflødige materialer, ingen lagring av materialer og ikke lov med bruk av feiekost. Det er en rekke regler vi forholder oss til, og med Rent Tørt Bygg-filosofien sikrer vi det absolutt beste inneklima mulig.

  Hvorfor byggvask?

  Riktig utført byggvask er viktig for å oppnå et godt arbeidsmiljø under bygging, og et godt innemiljø i den ferdige bygningen. Hvis du pusser opp eller setter opp et helt nytt bygg, kommer det til å samle seg både støv og avfall. Å bli kvitt alt støvet er helt nødvendig for å sikre et godt inneklima, og det er selvfølgelig viktig med et skinnende rent førsteinntrykk.

  Vil du vite mer om hvordan vi utfører byggvask? Les om prosessen vår her!

  Vi sikrer også at forurensning og fukt fra byggeperioden ikke er tilstede i det ferdige bygget. Standard byggvask gjennomføres når byggeprosessen er over. Ønsker du rengjøringstjenester underveis i byggeprosessen, eller har andre behov for den avsluttende byggvasken, skreddersyr vi en totalløsning som passer for deg.

  Hva er inkludert i byggvask:

  • Fjerning av all beskyttelse på gulv: papp på gulv, teiprester
  • Rengjøring av alle gulv, tak vegger og dører
  • Rengjøring av alle innvendige glassflater og øvrige flater.
  • Renhold innvendig og utvendig innredninger
  • Rengjøring av alle rom 
  • Rengjøring av sjakter, vinduskarmer, vegger, installasjoner og rammeverk
  • Pusse vinduer og glassfasader innvendig og utvendig 
  • Fjerne alle flekker og merker 
  • Renhold av sanitærutstyr
  • Finvask – sjekke over at alt er plettfritt og ta med alt av søppel og utstyr. 

  Vi skreddersyr oppdraget slik at du får det slik du ønsker, men som utgangspunkt vil byggvask si grundig rengjøring og fjerning av avfall. Anker Renhold er fleksible både når det gjelder omfanget av arbeidet og når du ønsker det utført. Ta kontakt for befaring, så finner vi den beste løsningen for deg.

  Ønsker du rengjøring av fasaden? Les her!

  50 års erfaring med byggvask

  Anker Renhold har jobbet med byggvask helt siden 1970, og vi vet byggeprosjekter krever kvalitet i alle ledd. Byggvask er en grundig rengjøring av et nybygg, eller nylig renovert bygning eller oppusset bolig. Vasken kan skje underveis i byggingen, eller som en avsluttende vask. Vi fjerner byggstøv, sementstøv og smuss og sikrer at det er rent og trygt til de nye beboerne og brukerne av bygget.

  Anker Renhold er opptatt av at våre renholdstjenester og produkter ikke har negativ innvirkning på miljøet. Alle produktene våre holder høy standard, og vi bruker bare vaskemidler som er skånsomme mot miljøet. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift, og alle medarbeiderne våre har trygge og gode arbeidsvilkår. Med oss som samarbeidspartner, kan du være trygg på at vi utfører vårt arbeid med presisjon og stolthet. Vi er ISO 9001-sertifisert og samarbeider med flere anerkjente entreprenører. Med oss i ryggen vil din bedrift vil oppleve profesjonalitet i alt fra servicemedarbeiderens utførelse, til dialogen med administrasjonen. Vi er også registrert leverandør i StartBank / Achilles – og er godkjent leverandør til bygg og anleggsbransjen.Startbank - Anker Renhold er godkjent leverandør til bygg og anleggsbransjen

  Fornøydhetsgaranti

  Vi legger stolthet i det vi driver med, og er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med resultatet av tjenestene vi tilbyr. Om byggvasken mot formodning ikke møter deres forventninger, kan din bedrift benytte seg av vår fornøydhetsgaranti. Vår fornøydhetsgaranti går ut på at dere har 48 timer på å varsle om eventuelle mangler ved vasken, så kommer vi å fikser det kostnadsfritt. Slik kan dere være trygge på å få ønsket resultat av byggrengjøringen.

  Få tilbud på byggvask

  Vi tilbyr konkurransedyktige priser på byggvask. Ønsker du et tilbud på byggvask eller en av våre andre tjenester, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg. Du kan også ringe oss på telefon 23 14 16 80.
  Inviter oss på befaring til deres prosjekt i dag! 

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Fasadevask i Oslo, Akershus og Østfold - Anker Renhold har over femti års erfaring med fasaderengjøring. Tlf. 23 14 16 80

   Fasadevask

   Fasadevask og rengjøring av bygningen er viktig for å bekjempe potensielle skader. Vi utfører fasaderengjøring til god pris