Få et renere og bedre inneklima i bedriften med matteservice!

Sørg for et bedre inneklima med matter ved innganger i ditt bygg. Med vår matteservice sørger vi for å skifte ut matter jevnlig etter ditt ønske og behov. Vi leverer matteservice til alle typer bygg, barnehager, skoler, borettslag og kontorer i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet. 


Det er en fordel å ha matter ved alle innganger hvor det er mye passering gjennom hele året, men spesielt i høst og vintersesong da folk fører med seg vått og ruskete vær inn. Med en matte i inngangen stoppes møkk og fuktighet fra å bli tråkket videre inn i bygget.

Visste du at:
Ved å investere i utleiematter kan du få senket renholdskostnaden i hele bygget. 

Optimalisert renholdsavtale til din bedrift

Når du skal velge en ny leverandør av renholdstjenester til din bedrift, er det viktig å få sikret deg et bedre inneklima på arbeidsplassen. Velger du Svanemerket renhold kombinert med gode løsninger for matter til ditt næringsbygg, tar du bedre vare på dine verdier. Skitt og smuss tråkkes av direkte etter ankomst, og arbeidet med å gjøre rent videre inn i bygget forbedres.

Sklisikring og støydemping med matter

Ikke bare sørger mattene for å ta til seg møkk og fuktighet, de sørger også for sklisikring og forebygger skader som kan skje ved fall på glatte gulv. I tillegg har de en støydempende funksjon, og gjør at gulvet blir beskyttet mot slitasje. 

Tre fordeler med matteutleie:

  • Renere og bedre inneklima 
  • Forebyggende mot fall på glatte gulv 
  • Støydempende og forebyggende mot slitasje 

Hvor ofte bør inngangsmatter skiftes ut?

Hvor ofte du burde skifte ut mattene varierer fra årstid og hvor mye trafikk det er i bygget. Det er viktig å skifte mattene ut regelmessig ofte for at det ikke skal bli et samlested for bakterier og støv. Bestill en gratis befaring på matteutleie så finner vi sammen frem til den beste løsningen for ditt lokale!  

Trenger du en leverandør av utleiematter til bedrift eller borettslag?

Vi leverer matteservice hvor vi leverer og bytter ut inngangsmatter til ditt bygg. Ta kontakt med oss for en matteavtale til ditt lokalet.
Kontakt oss for matteutleie her

Logomatter

Vi leverer også logomatter med ønsket grafikk og tekst til ditt behov. 

Matteservice til bedrifter, borettslag og bygninger i Oslo og Viken. Vi kan også levere logomatte med grafikk og tekst til ditt behov. Bildet viser stor logomatte til Frogner IL
Bildet viser stor logomatte til Frogner IL

Relaterte tjenester 

Til borettslag og sameier tilbyr vi også trappevask

Konkurransedyktige priser

Ønsker du et tilbud på matteservice kan du fylle ut skjema nedenfor, eller ring oss direkte på telefon 23 14 16 80.