Godt vedlikehold av idrettsbygg er viktig for å ha fornøyde brukere. Klisterfjerning er en viktig del av driften og må prioriteres. Vi har lang erfaring med rett vedlikehold og har med oss fornøyde kunder på området for 32. året på rad. Bli kunde i dag du også!

Klisterfjerning

Periodisk vedlikehold i et idrettsbygg må settes i frekvens og prioriteres. For å oppnå riktig friksjon, unngå skader og fornøyde brukere av bygget så kreves det nøye planlegging og gjennomførelse.

Vi arbeider systematisk og utfører vedlikeholdet slik at bygget raskt kan tas i bruk igjen. Maskinparken tilpasses hver case og sikrer best resultat på stedet.

Vi har tilgang på markedets beste maskiner gjennom vår leverandør Hako Ground & Garden, og har tilgang på et bredt fagfelt av ekspertise dersom utfordringer oppstår. Slik sikrer vi minst mulig nedetid for dine brukere.

Vedlikehold av idrettsbygg

Vi desinfiserer dusjanlegg og sanitærrom, vedlikeholder garderobeanlegg og leverer hygieneartikler som håndtørk, mykpapir og såpe artikler til flere av arenaer og idrettsbygg i sentrale Oslo området pr. i dag. Innen dette kunde segmentet har vi kunder som har vært med oss i 32 år.

Vi rengjør Åråsen stadion

Anker Renhold er stolt sponsor av Lillestrøm Sportsklubb, og leverer vår tjeneste Daglig renhold på Åråsen stadion gjennom hele uken. Da utfører vi renhold av klubbens garderobeanlegg, spiller kantine og kontorlokaler. I tillegg rengjør vi arenaens publikums toaletter. Vi fyller opp nødvendig rekvisita på alle sanitærrom og rengjør klubbens kontor- og møteroms avdeling. I forkant av hver hjemmekamp rengjør vi alle møterom og sponsor/presse område. Les mer: Anker Renholds vidundermaskin holder Åråsen rent

Få tilbud på klisterfjerning

Ta kontakt med oss på telefon 23 14 16 80 eller fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for befaring av ditt idrettsbygg. Slik kan vi hjelpe deg med klisterfjerning, vedlikehold av ditt idrettsbygg eller få tilbud på fast renholdsavtale med ditt behov. Vi hjelper deg med renhold av idrettsbygg i Oslo, Akershus, Østfold eller Innlandet.