Boning av gulvbelegg

Dyprens og boning av gulv gir lengre levetid på gulvet. Bedre inneklima med årlig gulvbehandling, fjerner bakterier, støv og smuss. Få et uforpliktende tilbud i dag på boning av gulvbelegg.

Få tilbud på boning av gulv


  Forleng levetiden med boning av gulvbelegg

  Opplever du at det er vanskeligere å holde gulvene rene enn før? Det henger ofte sammen med at tiden er inne for gulvbehandling. Uansett hvor flink man er til å rengjøre så er det bare et spørsmål om tid før gulv og fliser blir så slitte og stadig vanskeligere å få tilstrekkelig rene, selv for et profesjonelt rengjøringsbyrå. Da anbefaler vi boning av gulv, dersom det er harde gulv i ditt lokale.

  HMS tiltak med boning av gulvbelegg

  En gulvbehandling vil gjøre det lettere å rengjøre for servicemedarbeideren, så behandlingen du velger å gjøre hos din bedrift er også et riktig ergonomisk og viktig HMS tiltak. Bonusen er at gulvet får bedre levetid.

  3 fordeler med boning av gulv

  1

  Tar vare på gulvet

  Riktig gulvbehandling tar vare på gulvet og gir gulvet lenger levetid.

  2

  Bedre inneklima

  Dyprens av gulvet fjerner bakterier, støv og skaper et renere inneklima.

  3

  Tetter riper og skader

  Boningen fyller opp og jevner ut skader.

  Vår prosess

  Prosessen er avgjørende for et godt resultat. Slik skurer og boner våre gulveksperter:

  • Dyprens av gulvet med nøytral såpe og skuremaskin
  • Ved gammel og krystallisert boning, må det en fullstendig nedskuring til
  • Et lag grunner, dette påføres for å «mette» gulvet og jevne ut riper
   og småskader i gulvet
  • To til tre lag boning tilpasset gulvtypen man behandler.
  • Polering også kalt High-speed er det siste steget i gulvbehandlingen. Dette anbefales for å herde gulvet, slik at overflaten blir hardere og tåler mer påkjenning enn tidligere
  Grundig dyprens av gulv før man utfører boning av gulv er viktig for sluttresultatet og levetiden på behandlingen. Anker Renhold har riktig kunnskap for å utføre alle typer behandling av gulv

  Boning av harde gulv

  Gulvtyper: Har du gulv av linoleumsbelegg, vinylbelegg, betongfliser, slipt betong eller steinfliser, anbefaler vi årlig gulvbehandling. Gulvet ditt utsettes for slitasje gjennom ved at brukerne drar med seg smuss og skitt, som riper og lager småskader i gulvet. Dersom man ikke gjør en grundig dyprens av gulvet og tetter disse skadene, vil det bli en grobunn for sopp og bakterier. Dette skaper et dårlig inneklima og vil påføre servicemedarbeideren unødvendig belastning og er et dårlig ergonomisk utgangspunkt.

  Ved å skure gulvet og gi det en beskyttende hinne med voks eller polish tåler gulvet mer påkjenning og kan forlenge levetiden på gulvet. Disse type harde gulv finnes ofte på kontorer, sykehjem, på legekontoret, hos tannklinikken, i barnehager og næringsbygg.

  Se hva vi kan gjøre med riktig gulvbehandling: «Slik opprettet vi et gulvbelegg fra 1970-tallet»

  Boning av gulv for alle typer harde gulv. Vi tilpasser behandlingen, slik at best resultat og levetid oppnås. Anker Renhold utfører boning av gulv til bedrifter i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet

  Alt innen gulvbehandling til din bedrift

  Vi utfører boning av gulv, polering og gulvbehandling for bedrifter i Oslo, Viken, Østfold og Innlandet. Våre eksperter behandler gulvet ditt riktig i henhold til type gulv og komplett behandling for best resultat.

  Les mer: «Gulvbehandling»

  Få tilbud på boning av gulvbelegg

  Gode løsninger på gulvbehandling og rett faglig kompetanse for å utføre boning av gulvbelegg på riktig måte, uten å skade gulvet. Vi jukser heller ikke på lagene – slik at du får den gulvbehandlingen du betaler for. Ønsker du et tilbud på gulvbehandling kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg, eller ring oss direkte på telefon 23 14 16 80.