Renhold til barnehage

Anker Renhold tilbyr daglig renhold til barnehager i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet. Barnehager har miljøer med ulike utfordringer når det kommer til renhold og hygiene. Små barn kan være spesielt sårbare for infeksjoner og allergener, og derfor er det viktig å sørge for et trygt og rent miljø.

Få tilbud på renhold til barnehage


  Rent og trygt inneklima for barna

  Våre renholdere er spesialisert i rengjøring av barnehager, og har omfattende kunnskap om de beste metodene og teknikkene for å sørge for et rent og hygienisk miljø. Vi er Svanemerket gjennom Nordisk Miljømerking, og benytter oss av miljøvennlige rengjøringsprodukter og utstyr, som ikke skader verken miljøet eller barna. Les mer om Svanemerket renhold her.

  Vi kan tilby alt fra daglig renhold og desinfeksjon av lekeområder og fellesarealer, til spesialtjenester som rensing av tepper og gulvbehandling. Vi kan også sørge for å rydde opp etter events eller samlinger som holdes i barnehagen, slik at alt er klart for en ny dag med lek og moro.

  Vi forstår at hver barnehage har sine unike behov og krav når det kommer til renhold, og derfor jobber vi tett sammen med hver barnehage for å skreddersy en renholdsplan som passer best. Les mer om renholdsplan her. 

  Renholdsavtale Til Barnehage - Anker Renhold Er Et Sertifisert Rengjøringsbyrå

  Ønsker du en renholdsavtale til din barnehage?

  Ta kontakt med oss i dag for å avtale en gratis og uforpliktende befaring, og la oss hjelpe deg med å skape et rent og trygt miljø for barna i din barnehage!

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling