Renhold til skole

Anker Renhold tilbyr renholdstjenester til skoler i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet. Vi vet viktigheten av å ha en ren og hygienisk skole for elevenes og lærernes helse og trivsel, og for å opprettholde et produktivt læringsmiljø. Derfor tilbyr vi skreddersydde renholdsløsninger som passer til hver enkelt skoles behov og timeplan.

Få tilbud på renhold til skole


  Renholdsplan til skoler

  Med en renholdsplan til skolen får du en plan for det daglige og periodiske renholdet som skal utføres, nøye planlagt og satt i system. Vi kommer på befaring og ser på områdene som skal rengjøres, og lager en renholdsplan til skolen. 

  Les mer om renholdsplan for daglig og periodisk renhold her.

  Våre dyktige og erfarne renholdere sikrer at skolen opprettholder et rent inneklima. Vi er Svanemerket gjennom Nordisk Miljømerking, og bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter og utstyr. Vi tilbyr alt fra daglig renhold og desinfeksjon av klasserom, kontorer og fellesarealer, til spesialtjenester som vinduspuss, hovedrengjøring, tepperens og gulvbehandling. Vi er alltid tilgjengelige for å diskutere dine spesifikke behov, og finne den beste løsningen for skolen.

  Klisterfjerning Og Vedlikehold Av Idrettsbygg Er Viktig For å Ha Fornøyde Brukere Og Sikre Lang Levetid På Bygget. Anker Renhold Har Lang Erfaring Med Renhold Av Arena Og Idrettsbygg

  Ønsker du en renholdsavtale til skolen?

  Ta kontakt med oss i dag for å avtale en gratis og uforpliktende befaring, og la oss hjelpe deg å skape et rent og hygienisk læringsmiljø for dine elever og ansatte.

  Få tilbud på renhold til skole i dag

  Anker Renhold leverer renhold til skoler i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet. Tilbud på miljøvennlig renhold til skole i dag tilpasset deres behov. Fyll ut skjema nedenfor eller ring tlf. 23 14 16 80 for mer informasjon.

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling