Vinduspuss

Anker Renhold Utfører Vinduspuss I Oslo, Akershus Og Østfold. Innvendig Og Utvendig Vindusvask

Profesjonell leverandør av vindusvask til bedrifter

Rene og blanke vinduer med utvendig og innvendig vinduspuss fra Anker Renhold.
Vi leverer vinduspuss til bedrifter i Oslo, Akershus og Østfold. Lang erfaring med profesjonell vindusvask.

Tegn årsavtale – faste priser og prioritet i høysesong!

Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt. Vi tar oss av søknad til kommunen, varsling, avsperring og dirigering på stedet.

Vinduspuss omfatter vanligvis

  • Utvendig vinduspuss
  • Innvendig vinduspuss
  • Puss av skilleglass/innredningsglass
  • Vask av karmer og vindusbrett
  • Vask av solskjerming
  • Fjerning av tape
  • Leie av lift
  • Varsling og avsperring av området arbeidet utføres på
  • Søknad til aktuell kommune for avstenging av gater/fortau

Fast månedlig puss av skilleglass/innredningsglass

Dedikert vinduspusser kommer til faste tider hver måned. En tjeneste som vokser raskt i omfang hos våre kunder.

Kontorlokaler består i dag av mye glass – da er det ikke særlig innbydende førsteinntrykk med støv, fingermerker og skjolder.

Forespørsel om befaring 

Når skal vinduspuss utføres?

Avhengig av type beliggenhet, tilsmussing og lokale så bør det utføres vinduspuss minimum èn gang i året. Våren er ofte perfekt tidspunkt fordi gatene og området rundt bygget feies og kostes til 17.mai. Rene og blanke vinduer til 17.mai er noe de fleste ønsker. Møt våren og sommeren med et friskt utsyn.

Møkkete vinduer, fasadeglass og inngangsparti gir et dårlig førsteinntrykk av din bedrift. Anbefalt frekvens for vindusvask er vår og høst, da holder vinduene seg flotte gjennom hele året.

Kombiner vindusvask med utvendig fasadevask og hovedrengjøring. Da får du en fullstendig vårrengjøring av forretningsbygget. Innemiljøet på arbeidsplassen blir bedre, og dine ansatte opplever et bedre inneklima. Kostnadseffektivt, tidsbesparende og god samvittighet.

Har du behov for vinduspuss? Vi kommer gjerne på kostnadsfri befaring

Årsavtale

Anker Renhold tegner gjerne årsavtale for vinduspuss (fast pris). Årsavtale kunder prioriteres og får rabattert pris på vindusvasken. Fasadevask og hovedrengjøring kan være hensiktsmessig og kostnadseffektivt å gjøre på samme tid. Dette er tjenester vi gjerne tar med i en eventuell årsavtale. Da får du en vedlikeholdsplan tilpasset deres forretningslokaler.

Les mer: «Fasadevask»

Fast månedlig puss av skilleglass/innredningsglass

Anker Renhold tilbyr også abonnement for fast månedlig vinduspuss av skilleglass/innredningsglass (fast pris). Abonnement kunder prioriteres og får rabattert pris på vindusvasken.

Moderne kontor og forretningsbygg består gjerne av store flater med glass. Det kan være objekter som glassdører, faste glasspartier – strukket over flere rom, samt takhøye glass felt. Tegner du abonnement for fast månedlig vinduspuss får dere dedikerte vinduspussere som kommer til faste tider hver måned og pusser glassene.