Daglig renhold for bedrift og borettslag

Vi gjør daglig renhold tilpasset kundens behov og ønsker. Renholdstjenester til bedrifter og borettslag utført med kvalitet, erfaring og kunnskap.

Få tilbud på daglig renhold


  Daglig renhold til bedrift 🧼

  Har din bedrift behov for daglig renhold? Hos Anker Renhold utfører vi daglig rengjøring i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet, for bedrifter og borettslag. Vi har 50 år med erfaring innen renholdsbransjen, og tilbyr renholdstjenester utført med kvalitet, erfaring og kunnskap.

  Gratis befaring
  Servicemedarbeider utfører daglig renhold med maskin. Oppstart av daglig renhold for logistikk bedrift i Moss. Anker Renhold leverer Svanemerket daglig renhold

  Vi har hatt hovedrengjøring og boning av gulv i helgen, det ble helt strålende. Vi er super fornøyde. Bring det videre til den/de som var her og gjorde jobben og si tusen takk!

  Vi er veldig fornøyde så langt og gleder oss til videre samarbeid med dere 👍

  Gunn Anita Glasø
  MuoviTech Norge AS

  Muovitech Norge AS har startet kundereisen hos Anker Renhold med hovedrengjøring, skuring og boning og vinduspuss. Nå leverer vi daglig renhold, matteservice og papir til kunde

  Daglig / fast renhold hos bedrift

  Daglig renhold kan utføres når kunden selv ønsker det, og vi tilpasser oss kundens behov. Ved daglig renhold utfører vi grundig vask av alle flater og andre viktige detaljer som har behov for en god vask.

  Vi kan blant annet vedlikeholde:

  • Gulv
  • Toaletter og sanitærrom
  • Kjøkken
  • Møterom

  Les mer: «Renhold og helse»


  Hva gjør vi ved daglig renhold?

  Vi utfører grundig fjerning av flekker, støv og andre urenheter på de forskjellige overflatene. Når vi tar ut søppel eller vasker toalett, sørger vi for å inkludere nye doruller, papirhåndklær eller søppelposer der det skulle mangles.

  Anker Renhold tilbyr renholdsavtale tilpasset bedriftens behov. Vi kan utføre renhold daglig, en til to ganger i uken, eller en gang måneden. Ved behov kan du også bestille hovedrengjøring, som er en tjeneste som utføres 1 til 2 ganger i året. Dette er en tjeneste som inkluderer en grundig nedvask av området som ikke er en del av det daglige renholdet. På bestilling utfører vi også tjenester som blant annet fasadevask, vinduspuss, tepperens og gulvbehandling.

  Renholdstjenester kan vi også levere basert på Norsk Standard INSTA 800. (forkortet NS-INSTA 800). Les mer om fordelene med en slik renholdskontrakt. Start veien i dag til behovsstyrt renhold hos deres bedrift.

  Andre tjenester

  Vi er en totalleverandør av hygieneløsninger, og vi tilbyr derfor andre tjenester som:

  • Byggrenhold: Vi utfører byggvask og rydding på byggeplass for flere entreprenører.
  • Vinduspuss: Har du behov for vinduspuss? Rene vinduer er essensielt for et pent ytre. Ønsker du å gjøre et godt inntrykk på besøkende, bør det også sørges for at vinduene blir pusset jevnlig.
  • Skuring og boning er viktig for gulvets vedlikehold, og bør gjøres jevnlig. La noen som kan det gjøre det for deg!
  • Fasadevask
  • Hovedrengjøring
  • Kontorvask

   


  Hvorfor Anker Renhold?

  Vi er svært allsidige, og ønsker alltid å forbedre oss både med våre tjenester og hvilke produkter vi bruker når vi vasker. Teknologien vi bruker er miljøvennlig og våre ansatte er tatt godt vare på. Et godt arbeidsmiljø med gode arbeidere fører til en bedre utført jobb. Slik kan vi utføre arbeid av god kvalitet til våre kunder med god samvittighet overfor våre medarbeidere og miljøet.

  Å ha god kommunikasjon med våre kunder er nøkkelen til et godt kundeforhold. Gjennom godt samarbeid klarer vi å utføre arbeidet best. Vi tilbyr vår ekspertise, og gjør alt for å dekke kundens behov.


  Om oss

  Anker Renhold er et privateid firma etablert i 1970. Per i dag har vi til sammen over 150 ansatte. I administrasjonen har vi 10 personer med ekspertise innen våre fagområder. Vi sørger for at vår service er den aller beste. Hos oss fokuserer vi på innovative løsninger, kundeforhold, dyktige servicemedarbeidere og god oppfølging. Vi er sertifisert innen ISO 9001:2015, og vi har svanemerket samt miljøfyrtårnet. Å fokusere på miljøet er svært viktig for oss, og vi vet at bærekraftig og miljøvennlige alternativ er like gode som metoder som ikke er det.


  Få tilbud på renholdsavtale og daglig renhold

  Få tilbud på renhold og tjenester fra oss i en totalløsning tilpasset deres behov. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under så kontakter vi deg. Har du spørsmål eller andre henvendelser kan du ringe oss på telefon 23 14 16 80. Vi håper å få høre fra deg. 

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Smitteforebyggende renhold er en tilleggstjeneste til daglig renhold som fokuserer på grundig fokus på kontaktflater og berøringspunkter. Vi utfører smitteforebyggende renhold uten kjemi med skadelig alkohol på inventar og inneklima

   Smitteforebyggende renhold

   Som et tillegg til daglig renhold tilbyr vi smitteforebyggende renhold for å sette ekstra fokus på renhold av utsatte berøringsflater og kontaktpunkter.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling