Renhold av brakkerigg utfører vi for flere anerkjente entreprenører i Oslo, Østfold og Innlandet. Trenger du brakkevask på din byggeplass så ringer du oss i dag!

Vi kan også bistå med levering av hygieneprodukter, mykpapir og dispensere slik at dere kan fokusere på det som skal gjøres. Anker Renhold tilbyr også matteservice slik at bytte av matter utføres ukentlig på brakkeriggen og anlegget forøvrig. Rene matter skaper et bedre inneklima på byggeplassen og tar unna det meste av grus, gjørme og søl. Med våre nye MicroTech matter som består av 50% resirkulert materiale får du et miljøvennlig alternativ på din byggeplass.

Les også: «Rent Tørt Bygg (RTB) gir ryddigere forhold på byggeplassen» 

Daglig brakkevask

Frekvensen på renholdet avklares under befaringen og sørger for godt inneklima på brakkeriggen. Våre patruljebiler er godt synlig på byggeplassen og skaper glede med rene arbeids-og spisebrakker.

Renhold av boligrigg

Vi vasker flere boligrigger for entreprenører i sentrale Oslo og Innlandet regionen. Rene boforhold for pendlere og arbeidere ved byggeplassen sikrere vi med riktig kjemi og nødvendige moderne renholdsmetoder. Vi kan også levere periodisk renhold som gulvbehandling av brakkeriggen og nedvask ved behov.

Hovedrengjøring av rom

På en typisk boligrigg i byggebransjen skiftes mannskapet og beboere ut ukentlig. Når en beboer forlater brakkeriggen trengs det derfor en grundig vask, slik at forholdene for neste beboer er ivaretatt. Da er vår tjeneste hovedrengjøring nødvendig og utføres på bestilling.

Da vasker vi ned vegger, toalett og dusj, tømmer kjøleskap og kaster eventuell søppel slik at rommet får en nullstilling. dette er et viktig HMS tiltak på byggeplassen og sikrer gode boforhold for dine ansatte.

Få tilbud på vask av brakkerigg

Trenger du brakkevask eller noen av våre tjenester som matteservice, byggvask eller hygieneartikler til din byggeplass? Ta kontakt med oss i dag på telefon 23 14 16 80 eller fyll ut skjema nedenfor så tar vi kontakt med deg.