Brakkevask

Vi utfører brakkevask for flere anerkjente entreprenører i Oslo, Østfold og Innlandet. Trenger du renhold av brakker på din byggeplass, ta kontakt i dag!

Få tilbud på brakkevask


  Rene boforhold for pendlere og arbeidere ved byggeplassen sikrer vi med riktig kjemi og nødvendige, moderne renholdsmetoder. Vi har lang erfaring med arbeid på byggeplasser og anleggsområder, og utfører blant annet byggvask etter Rent Tørt Bygg-prinsippet. Dette gir bedre sikkerhet og ryddigere forhold på arbeidsplassen.

  Daglig brakkevask gir bedre arbeidsmiljø

  Frekvensen på renholdet avklares under befaringen og sørger for godt inneklima på brakkeriggen. Våre patruljebiler er godt synlig på byggeplassen og skaper glede med rene arbeids-og spisebrakker. Eksempler på noen av tjenestene vi kan levere til brakker og boligrigger her:

  • Hygieneprodukter, mykpapir og dispensere
  • Matteservice og utleie av matter, slik at bytte av matter utføres ukentlig på brakkeriggen og anlegget forøvrig. Rene matter skaper et bedre inneklima på byggeplassen og tar unna det meste av grus, gjørme og søl. Med våre nye MicroTech-matter som består av 50% resirkulert materiale får du et miljøvennlig alternativ på din byggeplass.
  • Gulvbehandling som periodisk renhold
  • Nedvask/hovedrengjøring ved behov
  Brakkevask, matteservice og tjenester til renhold på byggeplassen. Vi leverer tjenester til entreprenører i hele Oslo og Viken, brakkevask og tjenester til byggebransjen i Innlandet. Anker Renhold leverer tjenester til entreprenører og byggeplasser

  Renhold av boligrigg og rom

  På en typisk boligrigg i byggebransjen skiftes mannskapet og beboere ut ukentlig. Når en beboer forlater brakkeriggen trengs det derfor en grundig vask, slik at forholdene for neste beboer er ivaretatt. Da er vår tjeneste hovedrengjøring nødvendig og utføres på bestilling.

  Da vasker vi ned vegger, toalett og dusj, tømmer kjøleskap og kaster eventuell søppel slik at rommet får en nullstilling. Dette er et viktig HMS-tiltak på byggeplassen og sikrer gode boforhold for dine ansatte.

  Ønsker du tilbud på brakkevask?
  Ta kontakt i dag, enten via skjemaet under, eller på vår kontakt-side.