Vi er opptatt av kvalitet i det vi leverer. Du får en renholdsleverandør som er oppriktig glad i faget og som stiller med faglig kompetanse. Renhold fra Anker Renhold skal oppleves fremoverlent – med bruk av gode løsninger for både kunden og medarbeidere. Vi har inngått et strategisk samarbeid med Borago for å bygge fagkompetanse med bruk av e-læring gjennom Anker Akademiet

Gjennom Anker Renhold får du:

Erfaring og kompetanse

Med over 50 års erfaring har vi løst de fleste utfordringer og kan vise til flere store referanser. Selv om vi er veletablerte, er vi en fremoverlent bedrift som alltid søker etter å være i forkant, både teknologisk og faglig, til fordel for sluttproduktet du som kunde opplever. Det er våre kvaliteter som holder på kunden, og det beviser tilliten flere av våre kunder har vist oss nå i over 30 år. Anker Renhold er et trygt valg for din bedrift. 

Anker Renhold er sertifisert i henhold til ISO 9001, som omfatter blant annet kvalitetsledelse, kundebehandling, internopplæring, internrevisjon og ledelsesevaluering. Gjennom vår ISO-sertifisering har vi et svært bevisst forhold til vår utvikling og kundens krav til kvalitet. Flere av våre nøkkelpersoner hos oss er i tillegg personsertifisert på nivå 4 og flere har Fagbrev som renholdsoperatør. Slik opprettholder vi kompetansen i bedriften vår og sikrer våre ansatte høy faglig kompetanse.

Anker Akademiet

Vi er stolte over vårt eget opplærings- og utviklingsprogram Anker Akademiet, som sikrer at alle har samme kompetanse og gir en strømlinje i leveransene. Å videreutvikle og følge opp våre ansatte er en stor del av vår hverdag. Det gir deg en bedre opplevelse når alle som rengjør dine lokaler har de samme rutinene og metodene, samt har en faglig trygghet i arbeidet som utføres. Fra januar 2024 har vi inngått et inngått et strategisk samarbeid med Borago & Städakademin for å bygge fagkunnskapen til våre servicemedarbeidere sten for sten.

Borago har i snart 30 år kurset renholdere i offentlig og privat sektor i Sverige, hvor også deres fagbrev forberedende kurs er godkjent som materiell for Fagbrev i renhold. Anker Renhold lanserer sitt nye #kunnskapsløfte og vil med dette sikre faglig kompetanse i fremtiden.

Anker Renhold inngår strategisk samarbeid med Borago & Städakademin for å bygge fagkompetanse gjennom e-læring

Målet vårt er at våre Avdelingsledere og mange Serviceledere skal komme fra Akademiet, hvor man starter på det grunnleggende, og kan jobbe seg oppover gjennom moduler på høyere nivå. Servicelederne, som er kontaktleddet mellom kunde, servicemedarbeidere og ledelse, skal ha svært god kompetanse og erfaring i faget. Vi mener våre servicemedarbeidere er over gjennomsnittet faglig dyktig. 

Vi er en pådriver for at flest mulig av våre servicemedarbeidere skal få muligheten til – dersom de ønsker, og kan ta fagbrev som renholdsoperatør, noe de kan oppnå på høyeste modul i Anker Akademiet. Akademiet tar også sikte på muligheter for språkopplæring, gjennom norskkurs ønsker vi at flere av våre medarbeidere skal integreres i bedriften vår og kunne være trygge på personlig utvikling.

Hvorfor velge Anker Renhold

Tilgjengelighet og kapasitet er viktige faktorer når man velger renholdsleverandør. Våre serviceledere har god kapasitet på kunder sammenlignet med våre konkurrenter, noe som gir oss en mulighet til tettere oppfølging og en nærhet til hele leveransen fra start til slutt. 

Les også: «Hvorfor velge oss»

Vi har alt på plass for å utføre et godt renhold for deg og din bedrift. Valget av oss som leverandør skal være basert på seriøsitet, kvalitet og bærekraft. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!