Spesialrenhold

Renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav til utførelsen. Vi utfører spesialrenhold på kort varsel.

Få tilbud på spesialrenhold


  Spesialrenhold og renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav. Vi ordner det!

  Dette kan for eksempel være smittevask, fjerning av graffiti, rens av møbler, vask av spesielle type boliger eller steder der man må ta særskilte behov.

  Renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav

  Vi utfører spesialrenhold til bedrifter i Oslo og Viken, på kort varsel. Spesialrenhold er et vidt spekter av oppgaver. Hovedsakelig alle type oppgaver som det stilles spesielle krav til utførelse. Eksempler på hva dette kan være er renhold av sosialboliger som skal rehabiliteres, renhold i lokaler hvor det er påvist smittefarlig virus og bakterier, nedvask av operasjonssaler og institusjoner.

  Eksperter på fjerning av graffiti

  Foregår graffiti i ordnede former og med tillatelse fra eieren av bygget, kan det både bli pent og gi bygget det lille ekstra. Det finnes dessverre personer som ikke følger reglene, og bruker sprayboksene til å utføre hærverk. Graffiti på bygninger gjør at bygningen ser skitten ut, og kan påvirke verdien negativt.

  Graffiti kan være veldig vanskelig å få bort hvis du ikke har det rette utstyret. Anker Renhold har god erfaring med fjerning av graffiti, og vet hvordan vi på best mulig måte skal få området tilbake til sin opprinnelige tilstand. Vi kan fjerne graffiti på alle slags underlag som stein, murstein, tre, plast osv. Etter vi har fjernet graffitien kan vi legge på en ekstra beskyttelsen som fungerer som et usynlig belegg på byggets fasade.

  Alge og mosefjerning

  Anker Renhold kan hjelpe dere med å fjerne mose og alger fra bygninger. Mose og alger er en uønsket utfordring og kan føre til sprekker i fasaden. Det er fort gjort at det vokser alger på glatte tak og over tid vil taket få en grønnaktig farge. Algene vil også skade det beskyttende laget og føre til korrosjon. Når det kommer til takstein og skifer kan det feste seg mose. Mosen gjør materialet fuktig og deretter dannes det sprekker. Vi har lang erfaring og har metoder som holder alger og mose unna. Ta kontakt i dag så finner vi den riktige løsningen til ditt bygg.

  Rens av møbler

  Anker renhold kan utføre rens av møbler, tepper og gardiner. Møbeltrekk og gardiner kan fort bli skittent som et resultat av daglig bruk. Møbler som blir brukt ofte har godt av en rens og oppfriskning innimellom, vi anbefaler en gang i året. Vi bruker effektive vaskemidler og metoder som garanterer et flekkfritt resultat. Den grundige renseprosessen er effektiv, samtidig som den er skånsom, miljø- og allergivennlig. Møblene vil være klar til bruk noen timer etter rens. Rens av møbler, tepper og gardiner vil gi lengre levetid og du trenger ikke bytte det ut like ofte.

  Trenger du spesialrenhold? Bestill befaring i dag!

  Smittevask, spesialrenhold til bedrifter i Oslo og Viken

  Smittevask er et type renholdsoppgave der det stilles spesielle krav og som naturlig går under spesialrenhold. Vi utfører smittevask etter nødvendige prosedyrer for å beskytte brukerne av bygget men også våre ansatte. Anker Renhold leverer smittevask til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold) på kort varsel slik at dere kan opprettholde driften så lenge som mulig.

  Les mer om vår tjeneste smittevask her.