Daglig renhold for bedrift og borettslag

Vi leverer daglig renhold tilpasset kundens behov og ønsker. Regelmessig rengjøring til bedrifter og borettslag utført med kvalitet, erfaring og kunnskap.

Få tilbud på daglig renhold


  Alt innen regelmessig rengjøring av kontor og næringsbygg

  Anker Renhold As er en Svanemerket renholdsbedrift som stolt leverer miljøvennlig renhold. Vi utfører all slags renhold. Vi tilbyr blant annet daglig rengjøring av lager og store bygg, kontorvask og brakkevask til din bedrift. Vi har også lang erfaring med trappevask for borettslag og sameier. Vi leverer fast renholdsavtale tilpasset kunden behov.

  Daglig renhold til bedrift

  Har din bedrift behov for daglig renhold? Hos Anker Renhold utfører vi regelmessig rengjøring i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet, for bedrifter og borettslag. Vi har 50 år med erfaring innen renholdsbransjen, og tilbyr renholdstjenester utført med kvalitet, erfaring og kunnskap.

  Daglig renhold for lager og store bygg

  Rengjøring av gulv og vedlikehold i store bygg, krever riktig utstyr og planlegging. Anker Renhold lager en gjennomføringsplan, gjør en sikker jobb analyse før arbeidet starter og utfører arbeidet med nødvendig fokus på HMS.

  Renholdstjenester i Moss og omegn – Østfoldregionen yngler av bedrifter, nyetableringer og vekst. Anker Renhold er godt representert med flere fornøyde oppdragsgivere i området. Derfor har vi etablert kontor i Fredrikstad Innovasjonspark på Øra. Her er vi tett på det grønne skiftet og utviklingen i området.

  Gratis befaring
  Daglig renhold etter behov. Fleksibel avtale på regelmessig rengjøring av kontor og næringsbygg i Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet

  Vi har hatt hovedrengjøring og boning av gulv i helgen, det ble helt strålende. Vi er super fornøyde. Bring det videre til den/de som var her og gjorde jobben og si tusen takk!

  Veldig fornøyde så langt og gleder oss til videre samarbeid med dere 👍

  Gunn Anita Glasø
  MuoviTech Norge AS

  Anker Renhold utfører daglig renhold og regelmessig rengjøring for MouviTech Norge As. Les dere anbefaling av vårt arbeid hos de

  Daglig / fast renhold hos bedrift

  Regelmessig rengjøring kan utføres når kunden selv ønsker det, og vi tilpasser oss kundens behov. Ved daglig renhold utfører vi grundig vask av toaletter og sanitæranlegg, rengjøring av gulv og håndtering av deres avfall. Vi etterfyller også papir og hygiene artikler på deres toaletter. Ønsker dere gode løsninger på papir og forbruksartikler sørger vi også for dette. 

  Vi kan rengjøre:

  • Gulv
  • Toaletter og sanitæranlegg
  • Kjøkken
  • Møterom
  • Lager
  • Showroom
  • Konferanserom
  • Skole og barnehage
  • Kjøpesenter og dagligvarebutikk

  Les mer: «Hva er forskjellen på daglig renhold og hovedrengjøring»


  Hva gjør vi ved daglig renhold?

  Vi utfører grundig fjerning av flekker, støv og andre urenheter på de forskjellige overflatene. Når vi tar ut søppel eller vasker toalett, sørger vi for å inkludere nye doruller, papirhåndklær eller søppelposer.

  Anker Renhold tilbyr renholdsavtale tilpasset bedriftens behov. Regelmessig rengjøring betyr at vi kan utføre renhold daglig, en til to ganger i uken, eller en gang måneden. Ved behov kan du også bestille hovedrengjøring, som er en tjeneste som utføres 1 til 2 ganger i året. Dette er en tjeneste som inkluderer en grundig nedvask av området som ikke er en del av det daglige renholdet. På bestilling utfører vi også tjenester som blant annet fasadevask, vinduspuss, tepperens og gulvbehandling.

  Renholdstjenester kan vi også levere basert på Norsk Standard INSTA 800. (forkortet NS-INSTA 800). Les mer om fordelene med en slik renholdskontrakt. Start veien i dag til behovsstyrt renhold hos deres bedrift.

  Våre tjenester til bedrift

  Vi er en totalleverandør av renholdstjenester, og vi tilbyr derfor andre tjenester som:

  • Byggrenhold: Vi utfører byggvask og rydding på byggeplass for flere entreprenører.
  • Vinduspuss: Har du behov for vinduspuss? Rene vinduer er essensielt for et pent ytre. Ønsker du å gjøre et godt inntrykk på besøkende, bør det også sørges for at vinduene blir pusset jevnlig.
  • Skuring og boning er viktig for gulvets vedlikehold, og bør gjøres jevnlig. La noen som kan det gjøre det for deg!
  • Fasadevask
  • Hovedrengjøring
  • Kontorvask

  Hvorfor Anker Renhold?

  Vi er svært allsidige, og ønsker alltid å forbedre oss både med våre tjenester og hvilke produkter vi bruker når vi vasker. Teknologien vi bruker er miljøvennlig og våre ansatte er tatt godt vare på. Et godt arbeidsmiljø med gode arbeidere fører til en bedre utført jobb. Slik kan vi utføre arbeid av god kvalitet til våre kunder med god samvittighet overfor våre medarbeidere og miljøet.


  Å ha god kommunikasjon med våre kunder er nøkkelen til et godt kundeforhold. Gjennom godt samarbeid klarer vi å utføre arbeidet best. Vi tilbyr vår ekspertise, og gjør alt for å dekke kundens behov.

  Om oss

  Anker Renhold er et privateid firma etablert i 1970. Per i dag har vi til sammen over 150 ansatte. I administrasjonen har vi 10 personer med ekspertise innen våre fagområder. Vi sørger for at vår service er den aller beste. Hos oss fokuserer vi på innovative løsninger, kundeforhold, dyktige servicemedarbeidere og god oppfølging. Vi er sertifisert innen ISO 9001:2015, og vi har svanemerket samt miljøfyrtårnet. Å fokusere på miljøet er svært viktig for oss, og vi vet at bærekraftig og miljøvennlige alternativ er like gode som metoder som ikke er det.


  Få tilbud på renholdsavtale og daglig renhold

  Nå kan du få tilbud på renhold og tjenester fra oss i en totalløsning tilpasset deres behov. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under så kontakter vi deg. Har du spørsmål eller andre henvendelser kan du ringe oss på telefon 23 14 16 80. Vi håper å få høre fra deg. 

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)