Gulvbehandling

Anker Renhold utfører alle typer gulvbehandling og gulvpleie for din bedrift. Trenger du hjelp til skuring, boning eller polering av gulv? Vi er eksperter på Twister systemet og har over 50 års erfaring.

Få tilbud på gulvbehandling


  Alt innen gulvbehandling i Oslo, Akershus og Østfold

  Anker Renhold utfører all slags gulvbehandling som skuring, boning og polering av alle typer gulv for din bedrift. Vi er eksperter på Twister systemet og har over 50 års erfaring på gulv!

  Vi kan bidra med boning, skuring og polering av gulv, samt dyprens av gammelt gulv. Gamle, slitne gulv kan ofte rehabiliteres og bli så gode som nye. Ved å utføre riktig gulvpleie kan gulvene holde seg i mange år til, og det er mye mer kostnadseffektivt enn å legge nytt.

  Alle gulv trenger behandling, men ulike typer gulv trenger ulik behandling. Profesjonelt utført gulvpleie er en god investering som fører til lengre levetid og økt sliteevne på gulvet.

  Skuring av flisgulv i forbindelse med hovedrengjøring av garderober. Anker Renhold leverer alle typer gulvbehandling

  Skuring og boning av gulv

  Hvis gulvene deres har begynt å se slitte og livløse ut, kan en real skuring eller boning hjelpe langt på vei. Ved å ta en skikkelig oppskuring sikrer du at alt av skitt, smuss og rester forsvinner. Deretter utfører vi en boning av gulvbelegget, som overlater en skinnende ren overflate som ser helt ny ut. Hvordan skuringen utfører er forskjellig fra gulv til gulv, det samme gjelder boning. Anker Renhold har profesjonelle renholdere som vet hvilke produkter som skal benyttes til ulike typer gulv. Velger du oss får du et flekkfritt resultat.

  For renhold av lager, les her.

  Gulvbehandling med Twister-systemet

  Gammelt gulvbelegg trenger ikke nødvendigvis å skiftes, med moderne renhold gjør vi gulvet “nytt” igjen. 

  Behandlingsprogrammet vi benytter heter Twister og består av flere steg. Stegene utfyller hverandre og skaper et perfekt resultat. Det første steget matter ned gulvet og åpner porene for at skitten skal trekkes ut av belegget. Underveis i arbeidet er det viktig å benytte en tørr mikrofibermopp for å fjerne støvpartikler og gammel boning.

  Ved å high-speed polere gulvet blir temperaturen så høy at gulvet «smelter» igjen ripene og belegget får et homogent topplag uten dype riper. Dette er viktig for at ikke skitt skal trenge inn og bakterier får muligheten til å formere seg i fordypningene i gulvet. 

  Denne behandlingen utføres med mikrofibermopp og svært lite vann, som skaper et godt innemiljø for brukerene av lokalet. Det er tilstrekkelig å bruke fukt direkte på flekkene, og tørrmopp for å tiltrekke seg og fjerne støv og løst smuss. Tørre metoder er svært godt for innemiljøet da mikrofibermoppen fjerner støvet som legger seg på gulvflaten gjennom dagen. Med «tørt renhold» vil ikke støvet få mulighet til å legge seg på gulvet å virvles opp i luften og bli til irritasjon i luftveiene. Når gulvet er opprettet og de tørre renholdsmetoder er innført, er det viktig å følge opp gulvet. Vi anbefaler en gang i måneden. Da vil øverste laget av gulvbelegget vil holde seg hardt, og det vil ikke oppstå slitasje og riper. 

  Twister-behandlingen er et miljøvennlig tiltak fordi det kun innebærer bruk av vann. Anker Renhold er en Svanemerket renholdsbedrift og leverer stolt miljøvennlig renhold.

  Se resultatet av en Twister-behandling på et gulv fra 1970 her!

  Les også om vår tjeneste daglig renhold, også kalt «regelmessig renhold» som vi anbefaler å kombinere med riktig gulvbehandling for optimalt resultat.

  Vi utfører også trappevask, les mer her!

  Se hvor mye penger du sparer. Prøv kalkulatoren

  Daglig renhold med Twister-pads er 100% kjemikalie fritt. Dette betyr en betydelig reduksjon av forbruksvarer til renhold – både av kjemikalier og maskin pads. Twister er en bærekraftig rengjøringsmetode fra alle perspektiver. Prøv kalkulatoren og se hvor mye kostnader vi kan spare på ditt prosjekt. Prøv kalkulatoren på twistersavings.com.

  Dette er Twister systemet

  Få tilbud på gulvbehandling i Oslo og Viken

  Vi utfører skuring og boning på alle slags gulv som vinyl, linoleum, flis og tre. Ta kontakt så finner vi ut hvilken behandling som passer best for ditt gulv. Vi tilbyr gratis befaring og konkurransedyktige priser. Ønsker du et tilbud på gulvpleie, kan du fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg. Du kan også ringe oss på telefon 23 14 16 80.

  Ønsker du befaring? 
  (Fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling