Miljøvennlig og flekkfritt resultat med ionisert vann

En metode for flekkfri fasadevask

Anker Renhold bruker ionisert vann til rengjøring av fasader og overflater. Dette gjør vi for å få et miljøvennlig, og best mulig resultat, uten bruk av kjemikalier. Ionisert vann fjerner kalk, smuss og bakterier, og etterlater seg et resultat av rene vinduer og overflater uten striper og skjolder.

Fordeler ved å bruke ionisert vann:

 • Det gir det reneste resultatet
 • Miljøvennlig
 • Etterlater ingen flekker
 • Ingen kjemiske stoffer

Vi er opptatt av at våre renholdstjenester og produkter ikke har negativ innvirkning på miljøet. Derfor bruker vi ionisert vann når vi vasker fasader. Våre erfarne renholdere har god oversikt over hvilket trykk forskjellige flater tåler, og vi tilpasser fasadevasken til din bygningsmasse slik at den blir ren, men ikke på bekostning av strukturen i materialene.

Les mer om vår fasadevask-tjeneste her

Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


  Hva er ionisert vann?

  Ionisert vann er vann som har ioner i seg, og når vann blir ionisert betyr det at mineralene enten mister eller får et elektron. Når vi rengjør fasader bruker vi ionisert vann som er et miljøvennlig alternativ som gir plettfrie resultater. Det ultrarene vannet trenger også ned i ujevnheter og gjør skinnende rent, uten kalkflekker eller rester av kjemikalier.

  Toucan eco-spray til rengjøring av flater

  Til rengjøring av flater bruker vi Toucan eco spray. Dette er et desinfiserende middel som genereres fra naturlig salt oppløst i vann, og aktiveres i Toucan III-enheten gjennom elektrokjemisk aktivering (ECA). Denne sprayen bruker vi for å få vekk fett, mat og ting og tang.

  Med Toucan eco spray kan du lage 1000 ml høyt innhold av hypoklorholdig løsning på 5 minutter ved å bruke bare 2 gram salt. Aktiveringen gir et produkt som både rengjør og desinfiserer, på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Toucan Eco Spray lar deg lage et kraftig, trygt og miljøvennlig desinfiserende rengjøringsmiddel fra bare vann, vanlig salt og elektrisitet som dreper mer enn 99,99 % av bakterier, inkludert coronaviruset.

  Ta kontakt med oss om du har spørsmål, eller ønsker en gratis befaring!

  Mer fra Anker Renhold

  Se alle artikler

  Støvmåling er en viktig del av byggrenholdet

  Måling og fjerning av støv er en viktig del av…

  Tid for vårrengjøring og utvendig vask av bygget

  Vinteren etterlater seg mye forurensning, smuss og saltrester på både…

  Slik gjør vi byggrengjøring – steg for steg

  Byggrengjøring er en kritisk del av et byggeprosjekt. Byggrengjøringen sikrer…

  Hva skiller et renholdsfirma fra et vaskefirma?

  Både renholdsfirmaer og vaskefirmaer har som mål å levere rene…