Tid for vårrengjøring og utvendig vask av bygget

Ren fasade

Vinteren etterlater seg mye forurensning, smuss og saltrester på både veier og bygninger. Når våren titter frem er utvendig renhold noe bedrifter og eiendomsforvaltere bør prioritere både av estetiske grunner, men også for vedlikehold av bygget.

Vårrengjøring for bedrifter

Vask av fasaden bør utføres regelmessig gjennom året. Men det er noe ekstra viktig med en ordentlig vask etter vinteren når våren titter frem. En grundig vårrengjøring er avgjørende for vedlikehold og for å skape et innbydende utseende. Les mer om viktigheten av fasadevask her.

Tid for fasadevask?

Etter en lang vinter er det viktig å gi bygget en grundig vask for å fjerne forurensning, smuss og saltrester. Dette er ikke bare viktig for utseende, men også for byggets langsiktige vedlikehold. Vi bruker spesialiserte teknikker og miljøvennlige rengjøringsmidler for effektiv rengjøring. Les mer om hvordan vi utfører fasadevask her.

Ønsker du tilbud på renhold eller en gratis befaring?
Send inn skjemaet, så tar vi kontakt!


  Utvendig vask av vinduer

  Vask av vinduer krever personale med spesialkompetanse. Denne kompetansen har vi og kan levere utvendig vindusvask i  Oslo, Akershus, Østfold og Innlandet. Vi tar oss av prosessen med søknad til kommunen om nødvendig varsling, avsperring og dirigering på stedet. Les mer om vindusvask her.

  Vinduspuss til 17. mai

  Det er viktig å vise bygget fra sin beste side, derfor ønsker «alle» vask av vinduer før 17. mai. Vi klarer ikke å pusse alt samtidig, derfor er det viktig å være uten god tid, slik at du sikrer deg rene vinduer og prioritet. 

  Vi utfører alltid gratis befaring for å sikre at arbeidet kan utføres på best mulig måte å avklare viktige forhold på stedet. Ta kontakt med oss nedenfor for vask av vinduer til ditt bygg. 

  Profesjonelt utvendig renhold tilpasset dine behov

  Hver eiendom er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for utvendig renhold. Vårt team av erfarne renholdere bruker de nyeste metodene og utstyret for å sikre at ditt bygg ser sitt beste ut. Vi tilpasser våre tjenester for å møte dine behov, noe du kan lese mer om i vår artikkel om skreddersydd renhold for eiendomsforvaltere.

  Som en totalleverandør av renhold tilbyr vi alt fra garasjevask, feiing av p-hus og parkeringsplasser til fjerning av graffiti for våre kunder. 

  Få et uforpliktende tilbud

  Ønsker du mer informasjon om utvendig renhold av fasade eller vinduer? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, og la oss sikre deg at ditt bygg blir rent og pent.  

  Mer fra Anker Renhold

  Se alle artikler

  Tid for vårrengjøring og utvendig vask av bygget

  Vinteren etterlater seg mye forurensning, smuss og saltrester på både…

  Slik gjør vi byggrengjøring – steg for steg

  Byggrengjøring er en kritisk del av et byggeprosjekt. Byggrengjøringen sikrer…

  Hva skiller et renholdsfirma fra et vaskefirma?

  Både renholdsfirmaer og vaskefirmaer har som mål å levere rene…

  Skreddersydd renhold for eiendomsforvaltere

  Driver du med forvaltning av eiendom i form av utleie,…