Rengjøringsbyrå for bedrifter

Vi er rengjøringsbyrået som fokuserer på miljøvennlig renhold. Dette leverer vi fra midten av Romerike i Akershus, til Innlandsregionen og videre sørøst til bedriftsmarkedet i Østfold fra avdelingen i Fredrikstad. Og selvfølgelig i Oslo og lokale bydeler.

Få tilbud på renhold til bedriften din!


  Hvorfor velge oss som rengjøringsbyrå?

  Hos oss handler alt om å gi deg en forutsigbar hverdag, og et rent og hygienisk innemiljø. Enten du trenger regelmessig renhold en eller flere dager i uken, eller en grundig én-gangs rengjøringstjeneste. Vi er her for å gi deg vår ekspertise innen renhold. Vi er en godkjent leverandør av renhold til Oslo kommune, og leverer renhold og vedlikehold til byens kommunale bygg. Vi er rengjøringsbyrået som dekker bredt og leverer lokalt.

  Vårt rengjøringspersonell sørger for at du får det skinnende rent, og tilpasser tjenestene etter dine behov. Ønsker du for eksempel at vi vanner plantene, gjør vi dette også! Vi bruker miljøvennlige produkter som gir en grundig rengjøring, samtidig som vi tar hensyn til deres helse. Vi er ikke bare opptatt av å gi deg et rent rom, men også å skape en trygg og behagelig atmosfære.

  Rengjøringsbyrå For Bedrifter - Anker Renhold Er En Totalleverandør Av Renholdstjenester

  Hva kan du få hjelp til av et rengjøringsbyrå?

  Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, alt fra renhold av store næringsbygg og offentlige bygninger, til mindre oppdrag som kontorrenhold (SMB-markedet) og utvendig vedlikehold som fasadevask av næringsbygg til vinduspuss og gulvbehandling av slitte gulv. For noen kunder er vi også deres rådgiver for å velge rengjøringsvennlige overflater og smarte innrednings løsninger som miljøstasjoner, garnityr til sanitære rom og matteservice for å skape et rent og arbeidsvennlig inneklima på kontoret.

  Det spiller ingen rolle om du driver en mindre butikk eller er en stor bedrift med hundrevis av ansatte. Utfordringen er ofte den samme: Hvordan få det rent rundt seg og hvordan velge et rengjøringsbyrå som leverer det jeg trenger? Utfordringen kan også være å skape et bedre inneklima for dine ansatte, på grunn av astma og allergi plager eller rett og slett bytte ut renholdsbyrået man har på grunn av renhold uten god nok kvalitet – målene kan være mange.

  Et rengjøringsbyrå som fokuserer på måloppnåelse og resultater

  Uten resultater er rengjørings tiltak og samarbeid meningsløse. Derfor vil resultatmål alltid være en vesentlig del av oppdragsbeskrivelsen vår. Disse målene kan være svært ulike, men de er alle essensielle for å stake ut kursen og bestemme hvilke tiltak som skal gjennomføres. Vi scorer derfor vår leveranse gjennom jevnlige kvalitetskontroller av renholdet. Er du som oppdragsgiver ikke fornøyd, må vi identifisere grunnen og sette inn nødvendige tiltak for å heve kvaliteten, deretter sørge for at ikke det blir et gjentagende problem.

  Renhold og digital utvikling

  Vi i Anker har lang fartstid og kompetanse på både renhold av kontorer og rengjøring av større bygg. I dag bør man kombinere renhold og servicetjenester med moderne metoder og innovativt utstyr for å kunne møte kravene og utviklingen. Å balansere bruken av riktige metoder i samspill med roboter og utviklingen av metoder for å samle inn data på trafikk og bruksmønster (sensorer og IoT-teknologi) for det nye digitale landskapet kan være en kunst og er noe vi har stort fokus på.

  Renhold er definert slik i følge Arbeidstilsynet:
  Renhold er summen av alle oppgaver som er nødvendig å utføre for å holde et område rent. Rengjøring har stor innvirkning på omgivelsene våre. Arbeidstilsynet definerer renhold som forebyggende helsearbeid med direkte betydning for helsen. Uten renhold kan ikke samfunnet fungere.

  Det vil altså si at vi er et rengjøringsbyrå som leverer renholdstjenester som har stor betydning for hvordan arbeidshverdagen oppleves til brukerne av lokalene vi rengjør, og tjenester som er nødvendige for å kunne vedlikeholde bygget man disponerer på en riktig måte. Dermed er også forholdene til rette for å skape videre vekst og et langt liv for bygningen og flatene man omgir seg med hver eneste dag.

  Les også: «Hva er renhold?»

  Rengjøringsbyrå VS. andre typer byråer:

  Det finnes en rekke ulike typer byråer som tilbyr renhold og rengjøring til bedriftsmarkedet. Her er noen eksempler:

  • Rengjøringsbyrå
  • Renholdsbyrå
  • Vaskebyrå
  • Facility management selskap
  • FM-tjenester
  • Fasilitetstjenester

  Felles for de alle er tjenesteytelse for kunder mot et bestemt mål. Det finnes spesialiserte byråer som jobber spisset med noen få renholdstjenester eller innenfor visse kategorier, eksempelvis et rengjøringsbyrå innen sanering. Et rengjøringsbyrå som Anker vil kunne levere en stor bredde av renholdstjenester og ha en stor strategisk forståelse av et helhetlig vedlikehold av ditt bygg.

  Hva slags nedslagsfelt har Anker Renhold?

  Om du ser etter et rengjøringsbyrå i Fredrikstad, Lillestrøm eller Gardermoen er vi ikke mange minuttene unna. Vi har vårt hovedområde og størst andel av kunder i Oslo og leverer gjerne renholdstjenester i områdene innenfor Innlandet og Østfold. Vi har under Korona pandemien etablert oss med avdeling på Innlandet som er lokalisert i Gjøvik, og operative fra Minnesund, via Elverum og hele veien opp til Hamarregionen. I 2023 også etablert oss med avdeling i Østfold, nærmere bestemt i Fredrikstad Innovasjonspark på Øra. Østfold avdelingen til Anker renhold leverer rengjøring til bedrifter fra Halden videre til Sarpsborg, ned til Fredrikstad sentrum og hele veien til Råde og Moss.

  Rengjøringsbyrået med alle tjenestene du trenger

  Her er noen av tjenestene vi leverer for våre kunder i dag:

  Les mer: «Renholdstjenester til din bedrift»

  Kanskje vi er ditt nye rengjøringsbyrå?

  Vi tilpasser våre tjenester og hjelper deg der vi kan for at du skal få det rent. Legg igjen navn og telefonnummer i skjemaet under, så kontakter vi deg. Har du spørsmål eller andre henvendelser kan du ringe oss på telefon 23 14 16 80. Vi håper på å høre fra deg!  

  Ønsker du befaring?
  (fyll ut skjema)

   Anbefalte tjenester

   Vinduspuss til bedrifter og private i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold).

   Vinduspuss i Oslo og Viken

   Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt.

   Hovedrengjøring og nullstilling av lokaler til bedrifter i Oslo og Viken (Akershus, Drammen og Østfold)

   Hovedrengjøring med rett kompetanse

   Grundig renhold skaper godt inneklima og fornøyde ansatte. Tjenester: Hovedrengjøring, Årsavtale, Nullstilling