Renholdstjenester med resultater for din bedrift

Bedrift og næringsbygg: Finn nye renholdstjenester og vedlikehold hos din bedrift. Komplett oversikt over alle våre tjenester til din bedrift

Få tilbud på renhold til bedrift


  Totalleverandør av renholdstjenester

  Anker Renhold tilbyr fleksible og forutsigbare renholdsavtaler med løsninger forankret i vårt kvalitetssystem. Vi er Offentlig godkjent renholdsbedrift som har eksistert i over 50 år. Les mer om hvilke tjenester vi kan tilby for å forenkle deres hverdag og optimalisere ditt næringsbygg.

  Vi hjelper din bedrift med:

  Som en godt etablert leverandør har vi opparbeidet oss gode samarbeidsavtaler og kan tilby din bedrift markedsledende løsninger på papir og håndhygiene, som gjør at dere både får mer miljøvennlige produkter og kan spare mye kostnader.

  Vi vil gjerne presentere vår Papiravtale i kombinasjon med andre tjenester vi tilbyr. Flotte og moderne sensorstyrte eller manuelle dispensere er inkludert i denne avtalen.

  Papiravtalen inneholder:

  • Lagerstyring etter faktisk forbruk
  • Fast sjåfør til faste tider
  • Best papirkvalitet
  • Best håndsåpe enten i skum eller flytende form
  • Markedsledende priser som gjør at vi kan spare dere
   for store årlige beløp
  • Gratis dispensere for håndtørk, toalettpapir og håndsåpe

  Hvor vi tilbyr våre tjenester

  Vi leverer våre tjenester til Offentlige og private bedrifter på Østlandet;

  Ved ad-hoc oppdrag stiller vi berett der det er behov etter nærmere avtale.

  Har du behov for renholdstjenester i Moss eller ønsker å vite mer om hvorfor velge oss, kan våre fageksperter guide deg til bestilling av renhold eller gi deg svaret på hva er forskjellen på daglig renhold og hovedrengjøring.

  Fornøyd medarbeider viser stolt frem sin arbeidsplass og utfører renhold for lager og næringsbygg på Gardermoen

  Kompetanse og utvikling

  Vi leverer daglig renhold til våre kunder og har utviklet oss i takt med endringene i bransjen. Vi har investert mye tid og ressurser i å innføre moderne metoder og videreutvikle våre ansatte. Siden etableringen på 70-tallet har renhold gått fra å være «noe alle kan gjøre» til å bli et yrke med stort fokus på fagkunnskap og forståelse. Det er nå mulig å ta et faglig utdanningsløp på videregående for å sikre seg fagbrev og nødvendig kompetanse.

  Vårt fokus på kvalitet gjelder også for arbeidshverdagen til våre ansatte. I Anker Renhold har vi et stort sosialt engasjement, og vi jobber blant annet med å styrke norskkunnskapene til våre ansatte. Dette gjør det ikke bare enklere for dem å få utført og gjort seg forstått på jobben, men bidrar også til meningsfull integrering.

  Bruk god tid på å velge deg en seriøst aktør på renholdstjenester til din bedrift. Da slipper du å bytte unødvendig og relasjonene blir sterkere. Vi har fortsatt kunder som har vært med oss siden 1994 og opplevd vår utvikling som en del av sin kundereise.

  Intern kompetanseheving

  Som et supplement til våre eksterne kurs og fagdager hos våre samarbeidspartnere har vi utviklet våre egne kurs som benyttes til kompetanseheving av våre servicemedarbeidere og ledere. Disse kursene inneholder ulike temaer som alt fra hovedrengjøring og gulvbehandling av ulike belegg og overflater til større tema som NS INSTA 800 nivå 2 og smitteforebyggende renhold.

  Som en grunnstamme skal alle ansatte gjennomføre Grunnkurs renhold som er utviklet av vår faglige partner. Det arbeides i 2021 med et egenutviklet Grunnkurs renhold som skal inneholde oppdaterte temaer som smittevask.

  Les også: «Vi er på plass og leverer som normalt»

  Kvalitetssystemet og våre digitale arbeidsverktøy

  Vi er en ISO-9001 sertifisert bedrift og har innført et kvalitetssystem som styrer bedriften mot satte mål og kriterier gjennom alle avdelingene. At vi innehar denne sertifiseringen anser vi som et kvalitetsstempel ut mot nye og eksisterende kunder, og kommuniserer ut at vi er en seriøs aktør i bransjen.

  Vi har også innført et digitalt driftssystem som lar oss måle kvaliteten vi leverer fra dag til dag ute på våre oppdrag. Dette gjør at vi kan justere leveransen i henhold til kvalitetskontrollene som gjennomføres og lukking av eventuelle avvik som avdekkes. Våre servicemedarbeidere dokumenterer også sin tilstedeværelse og godkjenner sin lønn direkte med sin smarttelefon i samme system.

  Få tilbud på renholdstjenester til din bedrift

  Er dere på utkikk etter en ny leverandør av renholdstjenester, matteleie og servicetjenester men usikker på hva dere trenger? La oss finne ut av det sammen!

  Ring oss på telefon 23 14 16 80 eller fyll ut skjema nedenfor så ringer vi deg opp for en samtale.


   Back To Top