Holder du i Østfold og har behov for renhold? Vi i Anker Renhold har lang erfaring med rengjøring, og vi har siden vi ble etablert i 1970 vært med på utviklingen i snart 50 år. Vi er en totalleverandør innenfor hygieneløsninger, og vi gjør alt for å møte kundens behov. Les videre for å lære mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr.

Hvorfor velge oss?

Anker Renhold leverer tjenester til privatpersoner og bedrifter i hele Oslo, Akershus og Østfold regionen. Vi er stolte av våre 150 ansatte som hver eneste dag strekker seg langt for å gjøre deg fornøyd.

Vi tilbyr en rekke renholdstjenester i Østfold:

  • Fasadevask
  • Gulvvask
  • Tepperens
  • Hovedvask
  • Byggrenhold

Les videre for å vite mer om de ulike tjenestene.

Les mer: “Renhold”

Fasadevask

En grundig vask av fasaden til en bygning kan være en fordel for både det estetiske og for vedlikehold. Over lengre tid tar fasaden til seg skitt og fukt. I treverk er fukten det perfektet stedet for bakterier og mugg til å utvikle seg, og over lengre tid kan dette bryte ned treverket. I tillegg bør du utføre en fasadevask før du skal male. Å fjerne smuss og skitt først kan gi deg et bedre maleresultat. Malingen sitter bedre og strøkene blir finere. Har du en fasade av betong? I betongvegger kan sur nedbør skurre til pH-verdien, og dette starter en nedbrytingsprosess. Ved å gjøre en grundig fasadevask utfører du en rimelig form for vedlikehold av bygget, og fasaden får et renere utseende. Anker renhold Østfold har utstyr som passer svært godt til denne type jobb.

Gulvvask

Gulv blir fort slitte og slitne over lang tid. Flere lag med beis og voks gjør at gulvet får et lite flatterende utseende. Ved jevnlig bruk av gulvet kan disse lagene også virvle opp og de små partiklene er skadelig for lungene. Et gulv som ikke har blitt bonet eller vasket på en stund kan føre til dårligere luftkvalitet. Hos oss utfører våre dyktige arbeidere en grundig boning og skrubbing av gulvet som kommer til å fjerne alle skitne lag og gjøre det så godt som nytt.

Tepperens

Tepper tar opp like mye støv som alle andre møbler og flater, men de blir ikke renholdt like ofte. Andre flekker på teppet kan også bli glemt hvis man ikke fjerner de umiddelbart. En jevnlig vask av teppet kan være en fordel for utseende og kvaliteten til teppet. Hos oss i Anker renhold Østfold har vi gode tepperensere som klarer å få bort selv de vanskeligste flekkene

Hovedvask

Hovedvask inkluderer vask av omtrent alle flater. Denne tjenesten inkluderer alle øvrige tjenester av renhold om dette er ønskelig. Hovedvask anbefaler vi at man gjør minst 1-2 ganger i året. Våre arbeidere gjør en grundig rens av alle flater i boligen eller bygget, men kan også tilpasse kundens behov.

Byggrens

Etter et bygg har blitt ferdigstilt vil det være mye sagflis, støv og andre små partikler både på bakken og i luften. Før et bygg skal stå helt ferdig er det lurt å ta en vask for å få bort dette. Dette tilbyr vi hos Anker Renhold Østfold

Kontakt oss

Vi ønsker å tilby våre tjenester til alle som måtte ønske de. Ta kontakt på vårt kontaktskjema for å bestille en av våre tjenester. Du kan også ta kontakt via mail om det skulle være noen spørsmål angående våre tjenester. Vi håper å få høre fra deg.