Hei Østfold! Vi leverer alt innen renhold

Trenger din bedrift renhold i Fredrikstad? Vi leverer miljøvennlige renholdstjenester av høy kvalitet. Vi leverer renhold i Østfold og hele regionen

Få tilbud på renhold


  Renhold i Østfold: 50 års erfaring i faget

  Vi er best på gulv og leverer dokumentert kvalitet. Renholdstjenester til lager, kjøpesenter og kontorer. Vi har miljøvennlige tiltak for store bygg med gode resultater.

  Områder vi dekker i Østfold

  • Moss
  • Råde
  • Fredrikstad
  • Sarpsborg
  • Halden
  • Indre Østfold
  Anker Renhold leverer renhold til bilbutikker i Oslo, Romerike og Østfold

  Hvorfor velge oss?

  Anker Renhold leverer tjenester til bedrifter i hele Østfold regionen. Vi er stolte av våre profesjonelle medarbeidere som hver eneste dag strekker seg ytterst for å gjøre kundene fornøyd.

  Vi tilbyr en rekke renholdstjenester i Østfold:

  • Fasadevask
  • Gulvbehandling
  • Tepperens
  • Hovedrengjøring
  • Byggrenhold

  Les videre for å vite mer om de ulike tjenestene vi leverer til bedrifter i blant annet Moss, Fredrikstad og Sarpsborg.

  Populære renholdstjenester i Østfold

  Vi er en totalleverandør innenfor renholdstjenester, og vi gjør alt for å møte kundens behov. Les videre for å lære mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr som daglig renhold av kontorer, kjøpesenter, borettslag og lagerlokaler. 

  Daglig renhold

  Vår aller mest populære tjeneste er miljøvennlig renhold til bedrifter. Renholdsavtalen tilpasser vi deres behov og kan implementere en rekke tjenester som Årsavtale.

  Vinduspuss

  Vi har egne vinduspussere som gjør både innvendig og utvendig puss. Vi tilbyr også Årsavtale for best pris og prioritet i høysesong.

  Hovedrengjøring og byggvask

  Vi leverer tjenester til flere ledende entreprenører i regionen. Våre medarbeidere utfører byggvask og renhold underveis i byggeperioden. Vi leverer også Rent-tørt-bygg

  Gulvbehandling

  Vi er best på gulv! Vi har profesjonelle medarbeidere på Operativ patrulje som er klare for deres gulver. Vi skurer og boner, sliper og polerer gulv.

  Kjetil Edsberg Bingen - Markedsansvarlig, Østfold - Anker Renhold AS

  Hei, Jeg er Kjetil

  Få tilbud på renholdstjenester til din bedrift

  Jeg hjelper din bedrift med rett løsning for deres lokasjon. Kontakt meg for befaring

  Renholdstjenester i Østfold – Trenger du renhold i Østfold og har behov for rengjøring til din bedrift? Vi er best på gulv og leverer dokumentert kvalitet. Renholdstjenester til lager i Moss og Vestby, miljøvennlige tiltak for store bygg med gode resultater. 

  Vi i Anker Renhold har lang erfaring med rengjøring, og vi har siden vi ble etablert i 1970 vært med på utviklingen i over 50 år. Vi er en totalleverandør innenfor renholdstjenester, og vi gjør alt for å møte kundens behov. Les videre for å lære mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr som daglig renhold av kontorer, kjøpesenter, borettslag og lagerlokaler. 

  Tilbud på renholdstjenester

  Vi ønsker å tilby våre tjenester til alle som måtte ønske de. Ta kontakt ved å fylle ut skjema for gratis befaring og presentasjon av en eller flere av våre tjenester. Du kan også ta kontakt via telefon om det skulle være noen spørsmål angående våre tjenester. Ring oss på 23 14 16 80.

  Ønsker du befaring?