Renholdstjenester i Moss

Vi tilbyr din bedrift i Moss alt innen renhold som gulvbehandling, vinduspuss og daglig renhold. Få tilbud på en fleksibel renholdsavtale i dag. Anker Renhold er leverandør av renholdstjenester i Moss.

Få tilbud på renholdstjenester i Moss

  Sertifisert rengjøringsbyrå i Moss

  Rengjøringstjenester til din bedrift i Moss

  Enten du har behov for renhold av bedriftens kontorer, garderobeanlegg eller fellesarealer så hjelper vi deg. Vi har lang erfaring med renhold av store bygg som krever logistikk og gjennomføringsevne. En profesjonell leverandør av renholdstjenester må evne å omstille seg ved behov og løse utfordringene som kan oppstå. Anker Renhold er en profesjonell leverandør av renholdstjenester i Moss og omegn.

  ISO 9001 er kvalitetsstempelet vårt

  Det som skiller oss fra andre leverandører er oppfølgingen. Vi tar oss av deg som kunde, og avtalen du har med oss. Avvik oppstår. Derfor lytter vi, kartlegger problemet, løser det og lukker avviket. Alt gjøres etter vårt styringssystem for kvalitet, ISO 9001:2015. Denne rettesnoren er utarbeidet og følges i alt vi gjør, fra servicemedarbeideren, via mellomleder nivå og inn i administreringen av bedriften vår.

  Familiebedrift med over 50 år i renholdsbransjen

  Anker Renhold har eksistert i renholdsbransjen i over 50 år, og ble etablert i 1970 av Asbjørn Bingen. Bedriften er fortsatt familieeid og drives av 2.generasjon i familien. Les mer om historien vår og hvem vi er.

  3 fordeler med Svanemerketrenhold i Moss

  1

  Mindre bruk av kjemi

  Den skadelige kjemien er erstattet med arbeidsverktøy som mikrofiber.

  2

  Bedre inneklima

  Ingen skadelig kjemi og avgassing skaper et renere inneklima.

  3

  Mindre sykefravær

  Mindre plager for de ansatte, også for de med allergi- og lunge plager.

  Våre kunder i Mosseregionen

  Blant våre kunder i Moss og omegn leverer vi i dag renholdstjenester til Best Global Logistics NorwayIndustrifeltet Vanemveien i Moss.

  Renhold til lagerbygg i Moss

  Til Best Global Logistics Norway i Moss leverer vi tjenesten vår daglig renhold og papiravtale. Bygget er nytt og krever et miljøvennlig alternativ innen renhold. Vår leveranse er alltid Svanemerket renhold, som sikrer et best mulig inneklima for bedriftens ansatte, og er et renhold som har de høyeste kravene til produkter som benyttes i leveransen, vannforbruk og opplæring av de ansatte.

  Les også: «Hva er forskjellen på daglig renhold og hovedrengjøring?»

  Hovedrengjøring, byggvask og daglig renhold i Østfold

  Vital Bygg AS planlegger hyttefelt og bygger hytter på Manstad i Østfold. Vi leverer våre tjenester byggvask og hovedrengjøring når hyttene er ferdigstilt og klar for overlevering til kunde.

  Vi rengjør kontorene til Vital Bygg ASIndustrifeltet i Råde, og utfører periodisk renhold av kontorlokalene etter behov.

  Gulvbehandling av modulskoler i Moss og Fredrikstad

  Vår kunde Expandia Moduler AS leverer modulskoler og modulbrakker av best kvalitet. Vi er stolte over at Expandia Moduler har valgt Anker Renhold som en fast leverandør av renholdstjenester. Vi har utført gulvbehandling når skolen i Moss, Øreåsen skole skulle renoveres. Etter modulskolen ble montert kom vi inn i prosjektet og leverte vår tjeneste skuring og boning, samt hovedrengjøring før barna tok modulskolen i bruk.

  Fast leverandør av renholdstjenester i Mosseregionen

  Vi utfører flere renholdstjenester for Expandia Moduler rundt om i landet. Anker Renhold er fast leverandør av gulvbehandling, byggvask, hovedrengjøring og vinduspuss til deres prosjekter.

  For Expandia Moduler har vi utført arbeid i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss, samt Skien, Drammen og Oslo. Vi har til å med vært i Flåm for å utføre våre tjenester.

  20210909_123025-scaled-blackwhite

  Dette får du hos Anker Renhold

  • Fast kontaktperson
  • Egen kundeweb
  • Fast renholder
  • Over 50 års fagkunnskap

  Hvorfor velge Anker Renhold

  Anker Renhold har en meget klar og bevisst strategi på å levere tjenester av høy kvalitet til næringslivet. Foruten å levere høy kvalitet på selve renholdet betyr dette for oss et sterkt fokus på miljø, relasjoner til kundene våre, sikre kvalitetssystemer og en etisk forretningsdrift preget av høy integritet.

  Hvorfor velge oss
  Kjetil E. Bingen - Markedsansvarlig, Østfold - Anker Renhold AS
  Markedsansvarlig, Østfold Kjetil E. Bingen

  Få tilbud på renholdstjenester i Moss

  Trenger du hjelp til å definere behovet for renhold og vedlikeholdstjenester til din eiendom? Jeg hjelper bedrifter i Moss og omegn med ny leverandør innen renhold og tjenester. Ta kontakt med meg på telefon 95 98 25 05 eller fyll ut skjema nedenfor så tar jeg kontakt.

   Back To Top