Våre tjenester til privatpersoner – Vi tilbyr en rekke tjenester som vaskehjelp og vindusvask til deg som privatperson. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift som har eksistert i over 50 år. Les mer om hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med innen rengjøring hjemme.

Våre tjenester til privatpersoner

Ved å bruke oss som leverandør av privat tjenester er du sikker på at forholdene er ordnet og at medarbeiderne våre blir godt tatt vare på. Med alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer på plass kan vi tilby våre tjenester til et bredt spekter av kunder. Vi er organisert gjennom Virke og er en tariffbundet renholdsbedrift.

Hvor vi tilbyr våre tjenester

Vi leverer tjenester til privatpersoner i områdene i og rundt

Våre tjenester til privatpersoner

Vi utfører blant annet utvendig husvask av bolig til gode priser slik at boligen din blir godt tatt vare på etter slitasje fra sur nedbør og forurensning. Engasjerer du oss til husvask slipper du å stå på stige selv, og kan nyte sommeren mens vi tar oss av det tunge arbeidet. Mange kunder engasjerer oss til utvendig husvask før boligen males eller beises slik at god vedheft sikres.

Er du usikker på om du orker å vaske huset etter endt arbeidsdag er fast vaskehjelp den tjenesten vi anbefaler deg. Vi kommer med motiverte medarbeidere og går løs på grundig husvask til faste tider, så ofte du ønsker – slik at du kan slippe å tenke på vask av stekeovn, skrubbing av bad og tørking av støv.

Tjenesten vår privat vaskehjelp også kalt hjemmerenhold skilles mellom lett og grundig vask, hvor arbeidsoppgavene i de ulike kategoriene tar for seg forskjellige områder i din bolig. Hva din avtale skal inneholde avtales før oppstart.

Populære tilleggstjenester som bestilles ekstra ved behov

 • Vindusvask
 • Utvendig vask av boligen
 • Hovedrengjøring
 • Vask av hvitevarer
 • Vaske før og/eller etter selskap
 • Visningsvask
 • Flyttevask

Offentlige tiltak for bekjempelse av svart arbeid

Det er forbudt å kjøpe tjenester fra virksomhet som ikke er godkjent. Dette gjelder og virksomhet uten ansatte (enkeltpersonforetak). Forbudet gjelder også nå deg som privatperson som kjøper ulike tjenester til hjemmet.

Les også: «Innkjøpers plikter ved kjøp av renholdstjenester» på Arbeidstilsynets nettsider.

Få tilbud på vaskehjelp

Du kan kontakte oss på telefon 23 14 16 80 hver ukedag mellom 08 – 16 eller sende oss en e-post til kontakt@anker-renhold.no for spørsmål om våre tjenester. Du kan også fylle ut skjema nedenfor så kontakter vi deg.

  Adresse der renholdet skal utføres

  Postnr.

  Sted

  Hvor ofte ønsker du renhold?

  Velg eventuelle ekstra tjenester