Flyttevask

Vi tilbyr flyttevask til konkurransedyktige priser i Oslo- og Viken, herunder Follo, Lillestrøm, Jessheim, Asker, Bærum og Drammen.

Få tilbud på flyttevask


  Skal du flytte inn i ny bolig? Da kan vi hjelpe deg med utvask av din nåværende leilighet eller hus.

  Flyttevask

  Når drømmen om ny bolig endelig har gått i oppfyllelse bruker en gjerne mye tid på å forberede seg på sin nye tilværelse. Praktiske gjøremål som flyttevask er tidkrevende og omfattende i en prosess hvor fokuset ligger på fremtiden.

  Vi i Anker Renhold kan hjelpe deg med utvask av din nåværende leilighet eller hus, slik at du slipper å gjøre jobben med flyttevask selv. Vi er en totalleverandør av hygienetjenester og har 50 års erfaring med renhold. Det gjør at vi anser oss som et av de beste firmaene i Oslo og omegn på renhold, herunder utvask av hus og leiligheter. Våre tjenester er av høy kvalitet, og sikrer deg en flyttevask med godt resultat. 

   

  Hvilke tjenester tilbyr vi?

  Anker Renhold leverer blant annet byggvask, vindusvask, fasadevask og tepperens i Oslo og Akershus til en god pris. Så enten du har behov for flyttevask i Drammen, Bærum, Asker eller på Grünerløkka, er vi beredt til å hjelpe deg. Vi bistår både privatpersoner og bedriftskunder, og har blant annet flere anerkjente entreprenører på kundelisten. Skulle du mot formodning ikke være tilfreds med resultatet av flyttevask eller utvask, tilbyr vi en fornøydhetsgaranti. 

   

  Hvordan fungerer Fornøydhetsgarantien?

  Vi i Anker Renhold er stolte av den jobben vi gjør. Vi skal levere kvalitet i alle ledd for å sikre en så god kundeopplevelse som mulig. Skulle flyttevasken ikke møte dine forventninger, har du mulighet til å kontakte oss innen 48 timer for å varsle om eventuelle mangler ved utførelsen av utvask. 

   

  Hva koster flyttevask?

  Vi tilbyr flyttevask til konkurransedyktige priser i Oslo- og Akershusområdet, herunder Asker, Bærum og Drammen. For et pristilbud på flytte- eller utvask av din leilighet eller bolig kan du fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.
  Ønsker du å henvende deg direkte til en av våre medarbeidere for et prisoverslag, kan du ringe oss på 23 14 16 80.