Visningsvask

Vi tilbyr visningsvask i Oslo og Akershus, og er klar til å hjelpe deg enten du selger en liten leilighet eller en større villa. Vask av bolig før visning er et viktig førsteinntrykk.

Få tilbud på visningsvask


  Skal du selge leiligheten din men har ikke tid til klargjøring til visningen? Det kan vi hjelpe deg med!

  I forbindelse med salg av bolig er potensielle kjøperes førsteinntrykk en stor del av bildet. Prosessen med å klargjøre boligen er gjerne omfattende, og mange har hverken tid eller kompetanse nok til å forsikre seg om at de er i stand til å utføre en tilfredsstillende vask før visning på egen hånd. Velger du Anker Renholds visningsvask-tjeneste, kan du føle deg trygg på at boligen fremstår innbydende og presentabel når visningsdagen kommer.

  Vi tilbyr visningsvask i Oslo og Akershus, og er klar til å hjelpe deg enten du selger en liten leilighet eller en større villa.

  Når du har kommet til rette i din nye bolig kan vi sterkt anbefale vår hjemmerenhold-tjeneste fast vaskehjelp. Da kan du ta hverdagen med ro og nyte tilværelsen mens vi skrubber badet og vasker det du måtte ønske. Avtalen tilpasser vi ditt ønske.

  Hvilke tjenester tilbyr vi?

  Vi tilbyr visningsvask av din bolig, og er fleksible med hensyn til hva i boligen du ønsker vasket. Anker Renhold har vært i bransjen siden 1970, og vi er totalleverandør av hygienetjenester til privat- og bedriftskunder. 

  I tillegg til visningsvask tilbyr vi blant annet byggvask, vindusvask, fasadevask og tepperens i Oslo og Akershus til en god pris.

  Vår lange erfaring og kompetanse gjør at vi anser oss for blant de beste på visningsvask i Oslo- og Akershusområdet. Ved å velge Anker Renhold til visningsvask av bolig, får du samme gode service og kvalitet som flere anerkjente entreprenørfirmaer verdsetter. 

  Skulle du derimot ikke være fornøyd med resultatet, kan du benytte deg av vår fornøydhetsgaranti. 

  Se flere av våre tjenester til privatpersoner her.

  Hvordan fungerer Fornøydhetsgarantien?

  Vi i Anker Renhold er stolte av den jobben vi gjør. Vi skal levere kvalitet i alle ledd for å sikre en så god kundeopplevelse som mulig. Skulle visningsvasken derimot ikke svare til forventningene har du 48 timer på å underrette oss om eventuelle mangler. Gjennom våre tjenester og garantiordning er du sikret mot ubehagelige overraskelser når visningsdagen kommer. 

   

  Hva koster visningsvask?

  For vask før visning av din bolig tilbyr vi konkurransedyktige priser. Endelig pris avhenger av boligens størrelse, og hvilke konkrete forespørsler du har i forbindelse med vasken. Ønsker du et pristilbud kan du henvende deg gjennom kontaktskjemaet nedenfor, eller nå oss på 23 14 16 80. 

  Med vår hjelp kan du gå en enklere visningsdag i møte!

   Adresse der renholdet skal utføres

   Postnr.

   Sted

   Hvor ofte ønsker du renhold?

   Velg eventuelle ekstra tjenester