Har boligen eller kontoret behov for regelmessig eller daglig renhold? Dersom du befinner deg i Jessheim og omegn kan vi anbefale våre renholdstjenester fra Anker Renhold Jessheim.

Les mer: «Renhold Lillestrøm»

Om oss

Anker Renhold Jessheim har vært i bransjen siden vi ble etablert i 1970. Vi er eksperter på å rengjøring av private og offentlige boliger.  Vi har spesialisert oss innen hygieneløsninger av høy kvalitet, og våre 150+ arbeidere har utdanning og lang erfaring innen rengjøringsbransjen.

Anker Renhold Jessheim er en offentlig godkjent bedrift, og våre driftsledere kommer på jevnlig sjekk for å opprettholde kvaliteten og styrke forholdet hos kundene våre.

Vi vet at metode er nøkkelen når man skal gjennomføre ordentlig og grundig vask. Derfor har vi spesialisert oss innen følgende områder:

  • Fasadevask
  • Byggrenhold
  • Hovedrengjøring
  • Tepperens
  • Gulvbehandling

Les mer: “Renhold”

Fasadevask

Regelmessig fasadevask kan være en rimelig løsning på vedlikehold av et bygg. Et bygg laget av tre er utsatt for mugg, og en vask før det skal for eksempel males kan være en stor fordel. Når fukt samler seg i treverk fører dette til at bakterier og sopp samler seg opp og ødelegger treverket. En vask forebygger dette og sørger for ikke bare en ren fasade for utsidens skyld, men også sparing av penger på renovering av treverket.

Byggrenhold

Renhold av bygg skjer i forbindelse med konstruksjon eller rehabilitering av bygg. Etter et hus har nylig blitt ferdigstilt eller oppusset, kan det være mye smuss og forurensing som ligger på gulvene og i luften. Dette kan potensielt være helseskadelig og skape et dårlig inneklima. Grundig renhold bør alltid være høyt prioritert.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en av våre viktigste tjenester. En hovedrengjøring inkluderer vask av alle vaskbare flater. Dette gjelder grunnflater som vegger, gulv og tak, men også lamper, skap, og andre flater. En grundig vask kan bidra til bedre luftkvalitet og inneklima, og anbefales at en utfører en til to ganger i året. Hos Anker Renhold Jessheim kan vi utføre periodisk og regelmessig renhold for din bedrift dersom dette skulle være ønskelig.

Tepperens

Tepper samler kan samle på mye støv og smuss, og derfor være med på å forurense inneklimaet dersom det ikke blir rengjort ofte. Har du et teppe hjemme eller på kontoret som er i daglig bruk, bør du derfor utføre en tepperens med jevne mellomrom for å opprettholde et godt innemiljø samt for å unngå å fremprovosere allergier eller eventuelle andre helseplager.

Gulvbehandling

Hos Anker Renhold Jessheim er vi eksperter på grundig gulvvask. Over årene får gulvet flere lag med voks, beis og smuss. Når man går på slike gulv kan det varmes opp og gjøre luftkvaliteten dårligere. En grundig vask av profesjonelle rengjørere bidrar til å både bedre luft og gulv. Med jevnlig gulvbehandling vil du også kunne få et gulv med minimale slitasjeskader.

Les mer: “Tjenester”

Kontakt oss

Vi tilbyr en god variasjon med tjenester, og med nesten 50 års erfaring innen bransjen kan garantere at alt er gjort av profesjonelle arbeidere. Kvalitet er viktig for oss, og vi kommer til å gjennomføre et arbeid men kundens ønske rog behov i behold.

Trenger du hjelp til en grundig vask? Ta kontakt via vårt kontaktskjema for å bestille befaring.

Har du spørsmål kan du henvende deg til oss gjennom mail.