Husvask

Vi utfører utvendig vask av hus til private i Oslo og Akershusområde. Skal du beise eller male huset er det avgjørende med riktig fasadevask.

Få tilbud på utvendig husvask


  Mange har i dagens samfunn en travel hverdag hvor jobb, familie og andre aktiviteter tar mye tid og overskudd. Det kan være enda vanskeligere å få samlet krefter og roe ned i hjemmet hvis tidsskjemaet ikke gjør at man finner tid til å vaske huset. Vit da at vi i Anker Renhold kan hjelpe deg! 

  Vi tilbyr vask av hus utvendig og innvendig, slik at du kan se frem til et rent og ryddig hjem. Husvasken vi leverer er, som alle våre andre tjenester, profesjonelt utført og med kvalitet i fokus. Har du behov for husvask i Oslo eller omegn er det oss du bør henvende deg til! 

   

  Hvilke tjenester tilbyr vi?

  Anker Renhold tilbyr både innvendig og utvendig vask av hus i Oslo- og Akershusområdet. Når det gjelder utvendig vask, har du som kunde mange valgmuligheter. Vi tilbyr blant annet vask av husvegg før fasaden skal males og vask av hustak. Har du behov for en husvask med høytrykksspyler, ordner vi det også. 

  I tillegg til husvask tilbyr vi blant annet byggvask, vindusvask, fasadevask og tepperens i Oslo og Akershus til en god pris.

  Renholdstjenestene vi leverer er av høy kvalitet, og vi er en totalleverandør av hygienetjenester til privatpersoner så vel som bedriftskunder. Etter å ha vært i bransjen siden 1970 har vi opparbeidet oss betydelig erfaring og kompetanse. Vår brede erfaring og dyktige servicemedarbeidere bidrar til at du som kunde kan være sikker på å oppnå et tilfredsstillende resultat av husvasken. 

  Vi har blitt omtalt på meglerportalen.no i forbindelse med vask av fasaden før salg av bolig.
  «Burde man vaske fasaden før salg?»

  Hva koster husvask?

  Husvask behøver ikke være en uoppnåelig drøm! Vi tilbyr konkurransedyktige priser på inn- og utvendig vask av hus. Om en stressfri hverdag hvor du får husvask utført av våre dyktige medarbeidere høres fristende ut, er det bare å kontakte oss gjennom kontaktskjemaet nedenfor. 

  Du kan også sende oss en e-post på kontakt@anker-renhold.no med detaljopplysninger, eller henvende deg direkte på 23 14 16 80.