Hei Lillestrøm! Vi er Anker Renhold

Trenger din bedrift renhold i Lillestrøm-området? Vi leverer miljøvennlige renholdstjenester av høy kvalitet. Vi er stolt sponsor av LSK

Få tilbud på renhold


  Renhold til hele Lillestrøm-regionen: Vi har over 50 års erfaring i faget

  Vi er best på gulv i Lillestrøm og leverer dokumentert kvalitet. Renholdstjenester til lager, kjøpesenter og kontorer. Vi har miljøvennlige tiltak for store bygg med gode resultater.

  Anker Renhold leverer renhold til bedrifter og private i hele Lillestrøm Kommune

  Områder vi rengjør i Lillestrøm

  • Lillestrøm
  • Fet/Gan
  • Sørum
  • Frogner
  • Skedsmo
  • Strømmen
  • Kjeller
  • Skjetten
  Anker Renhold leverer renhold til bilbutikker i Oslo, Romerike og Østfold

  Hvorfor velge oss?

  Anker Renhold leverer tjenester til bedrifter i hele Romerike regionen. Vi er stolte av våre profesjonelle medarbeidere som hver eneste dag strekker seg ytterst for å gjøre kundene fornøyd.

  Vi tilbyr en rekke renholdstjenester i Lillestrøm Kommune:

  Les videre for å vite mer om de ulike tjenestene vi kan levere til bedrifter i blant annet Skedsmo, Sørum, Fet og Strømmen.

  Populære renholdstjenester i Lillestrøm

  Daglig renhold

  Vår aller mest populære tjeneste er miljøvennlig renhold til bedrifter. Renholdsavtalen tilpasser vi deres behov og kan implementere en rekke tjenester som Årsavtale.

  En totalleverandør innenfor renholdstjenester, og vi gjør alt for å møte kundens behov. Les videre for å lære mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr som daglig renhold av kontorer, kjøpesenter, borettslag og lagerlokaler. 

  Vinduspuss

  Egne vinduspussere som gjør både innvendig og utvendig puss. Vi tilbyr også Årsavtale for best pris og prioritet i høysesong.

  Hovedrengjøring og byggvask

  Anker Renhold leverer tjenester til flere ledende entreprenører i regionen. Våre medarbeidere utfører byggvask og renhold underveis i byggeperioden. Vi leverer også Rent-tørt-bygg

  Gulvbehandling

  Best på gulv! Vi har profesjonelle medarbeidere på Operativ patrulje som er klare for deres gulver. Vi skurer og boner, sliper og polerer gulv.

  Renhold til store bygg i Lillestrøm

  Renholdstjenester med høy kvalitet i Lillestrøm – Trenger du renhold til din bedrift? Vi er best på gulv og leverer dokumentert kvalitet. Renholdstjenester til lager i Skedsmo og Frogner, miljøvennlige tiltak for store bygg med gode resultater. 

  Anker Renhold har lang erfaring med rengjøring, og vi har siden vi ble etablert i 1970 vært med på utviklingen i over 50 år. Vi er en totalleverandør innenfor renholdstjenester, og vi gjør alt for å møte kundens behov. Les videre for å lære mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr som daglig renhold av kontorer, kjøpesenter, borettslag og lagerlokaler. 

  Tilbud på renholdstjenester

  Vi ønsker å tilby våre tjenester til alle som måtte ønske de. Ta kontakt ved å fylle ut skjema for gratis befaring og presentasjon av en eller flere av våre tjenester. Du kan også ta kontakt via telefon om det skulle være noen spørsmål angående våre tjenester. Ring oss på 23 14 16 80.

  Ønsker du befaring?

   Back To Top