Bor du i Lillestrøm eller omegn, og har behov for hjelp med renhold? Anker Renhold tilbyr over 50 år med erfaring. Vi kan bistå deg med regelmessig renhold og vedlikehold etter ditt behov i tillegg til andre renholdstjenester for bedrifter og privatpersoner. Vi er en totalleverandør av hygieneløsninger.

Les mer: «Renhold Jessheim»

Tjenester

Hos Anker Renhold tilbyr vi et stort utvalg av renholdstjenester. Våre arbeidere er svært dyktige, og utfører jobben med presisjon og god kvalitet. Vi tilbyr våre tjenester i Lillestrøm, Oslo, Jessheim og områder rundt på østlandet.

Les mer: “Renhold”

Hos oss kan du få bistand til blant annet disse renholdstjenestene:

Fast vaskehjelp

Vi tilbyr vaskehjelp i Lillestrøm kommune. Du kan kombinere lett vask og grundig vask gjennom måneden eller et av alternativene så ofte du og din familie har behov. Du kan også bestille ulike tilleggstjenester som julevask/hovedrengjøring, vindusvask, grundig støvtørk, skift av sengetøy m.mer.

Les mer: «Vaskehjelp»

Hovedvask

Ønsker du et rent hjem? En hovedvask er nødvendig minst 1-2 ganger i året. Under en hovedvask blir alle flater og rom vasket. 

Fasadevask

Fasadevask assosieres ofte med generell vask av fasade som skal gjøre den ren og pen å se på. Men fasadevask er også en rimelig måte å vedlikeholde utsiden av et bygg på. I regnfulle Norge kan fukten trenge seg inn i treverk, noe som gjør treverket levedyktig for bakterier og mugg. En grundig fasadevask kan fjerne den uønskede muggen, og utfører du fasadevask jevnlig vil dette være en rimelig form for vedlikehold. Et vedlikeholdt treverk vil ikke ha behov for renovering.

Har du en fasade av betong? På betongbygg kan sur nedbør ødelegger pH-verdien da dette kan sette i gang en nedbrytingsprosess. En fasadevask vil kunne forebygge slike skader i betongen.

Gulvvask

Gulvvask faller under hovedvask, men vi utfører også gulvvask som en enkel vedlikeholdstjeneste. Gulvflater må tåle en hel del, og ofte kan ikke slitasje, merker eller flekker bli fjernet ved enkel vasking. Anker Renhold tilbyr grundig vask og boning av gulv, slik at det kan bli så skinnende rent som overhodet mulig.

Byggvask

Etter et bygg står ferdigstilt, vil det være et behov for profesjonell vask. Sagflis, små støvpartikler og annet smuss kan ligge både på gulv og i luften. Det vil også være fordelaktig med byggvask jevnlig i selve byggeprosessen.

 

Byggvask kan også være en rutinemessig rengjøring av lokalene. Godt byggrenhold er med på å forbedre inneklimaet, noe som er viktig for fremtidige brukere av bygget.

Daglig vask

Daglig Renhold er noe vi tilbyr bedrifter og lokaler. I hovedsak utfører vi vask av gulv, tørking av støv, vasking av kjøkken og toalett, samt tømme søppel, fylle søppelposer og plassere sanitærprodukter på toalettene. Daglig vask utfører vi basert på hva kunden selv ønsker.

Les mer: «Tjenester».

Hvem er vi?

Anker Renhold er en privat bedrift etablert i 1970. Vi har lang erfaring innen denne bransjen med over 150 ansatte. 10 av de ansatte jobber i administrasjonen og har ekspertise innen forskjellige områder. Vi tilbyr våre tjenester over alt på østlandet inkludert Lillestrøm, Oslo og Jessheim.

Hos Anker Renhold har vi et stort fokus på å oppdatere teknologien vår. Miljø og grønnere valg er svært viktig, vi har både svanemerket, miljøfyrtårnet og ISO 9001:2015 sertifiseringen. Vi mener at bærekraftig og miljøvennlig måter å rense på er like effektive som vanlige måter å gjøre det på.

Vi har fokusert mye på innovative løsninger, godt kundeforhold, dyktige servicemedarbeidere og god oppfølging. Alle våre ansatte har HMS-kort, gyldig arbeids- og oppholdstillatelse og arbeidskontrakter med konkurransedyktige betingelser.

Les mer: «Om oss».

Kontakt oss i dag

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller bor du i Lillestrøm eller omegn og trenger vask? Ta kontakt via mail, eller chat med oss på Messenger.