Temporært renhold

Temporært renhold omfatter de fleste arbeidsoppgaver som ikke er lagt inn i en fast renholdsplan, og betegnes ofte som renhold på bestilling. Temporært renhold – Hva er det? Våre tjenester som kategoriseres som temporært renhold kan være: hovedrengjøring, fasadevask eller vinduspuss. Dette er ofte arbeid som krever noe mer inngående kunnskapsforståelse enn daglig renhold, og…

Temporært renhold omfatter de fleste arbeidsoppgaver som ikke er lagt inn i en fast renholdsplan, og betegnes ofte som renhold på bestilling.

Temporært renhold – Hva er det?

Våre tjenester som kategoriseres som temporært renhold kan være: hovedrengjøring, fasadevask eller vinduspuss. Dette er ofte arbeid som krever noe mer inngående kunnskapsforståelse enn daglig renhold, og som kan kreve et annet utvalg av utstyr for å utføre arbeidet. Gjennom vårt grunnkurs renhold gir vi likevel en gjennomgang av eksempler og praktisk opplæring dersom servicemedarbeideren skulle få spørsmålet av sin leder om han/henne kan bistå i utførelsen av dette på sin arbeidsplass.

Les også: «Hva er forskjellen på daglig renhold og hovedrengjøring»

Nyeste fagbegrep
Hva er et HEPA-filter? Filtre som oppfyller høye krav for filtreringsegenskaper kalles HEPA-filtre. God luft og bedre inneklima på kontoret får du med god støvsuging og renhold som fjerner partikler som støvmidd og forurensinger i tepper og tekstiler.
For å bedømme om renholdet overholder avtalt kvalitet, må man gå en kvalitetskontroll også kalt servicerapport.

Mikrofiber egenskaper: Mikrofibre har stor overflate og dermed god evne til å…