Mikrofiber

Mikrofiber løser opp fett på samme måte som såpe. Derfor kan du i mange tilfeller klare deg helt uten andre rengjøringsmidler

Hva er mikrofiber?

Mikrofiber er en stofftype som består av små syntetiske fibre. Mikrofiber er kjent for sin evne til å trekke til seg urenheter, og fjerne smuss og støv fra overflater uten å etterlate riper eller merker. 

Mikrofiberkluter til rengjøring 

Mikrofiberkluter har blitt dominerende fordi mikrofibrenes egenskaper minker behovet for å bruke såpe eller andre rengjøringsmidler. Ved å innføre rutiner i renholdet som innebærer økt bruk av mikrofiberkluter og mikrofibermopper,  ser vi at forbruket av kjemi minimeres. Dette er med på å bidra til et grønnerer og mer miljøvennlig renhold.

Fordelene med mikrofiber versus den tradisjonelle bomullsmoppen er mange – spesielt det at fibrene i mikrofiberkluten eller moppen «sliper» vekk flekken. Mikrofiber løser opp fett på samme måte som såpe. Og derfor kan du i mange tilfeller klare deg helt uten andre rengjøringsmidler, dersom du har riktig utstyr tilgjengelig.

Hvordan vaske mikrofiberkluter?

Du vasker kluter og mopper av mikrofiber enkelt i vaskemaskinen på 40 til 60 grader. Unngå skyllemiddel.

Les også: «Miljøvennlig og flekkfritt resultat med ionisert vann»

Hva er mikrofiber? Her finner du alt du behøver! Mikrofiber kan erstatte tradisjonelle rengjøringsmidler i mange tilfeller - Fagbegreper - Anker Renhold As
Nyeste fagbegrep

Temporært renhold omfatter de fleste arbeidsoppgaver som ikke er lagt inn i en fast renholdsplan, og betegnes ofte som renhold på bestilling.

Hva betyr sanitærforhold og hvordan vedlikeholde det?

Hva er fosfor og hva brukes det til?