Hei Bærum! Vi er Anker Renhold

Trenger din bedrift renhold i Bærum? Vi leverer miljøvennlige renholdstjenester med resultater til bedrifter i Sandvika, på Fornebu eller der du er!

Få tilbud på renhold


  Profesjonelle renholdstjenester i hele Bærum regionen

  Vi er best på gulv i Bærum og leverer dokumentert kvalitet. Renholdstjenester til lager, kjøpesenter og kontorer med resultater i fokus. Vi har miljøvennlige tiltak for store bygg med gode resultater.

  Leverandør av renholdstjenester til din bedrift på Bærums Verk, i Sandvika eller der du befinner deg i Bærum Kommune.

  Områder vi rengjør i Bærum

  • Lysaker
  • Fornebu
  • Høvik
  • Sandvika
  • Bærums Verk
  • Østerås
  • Stabekk
  Renholdstjenester til din bedrift i Bærum, Sandvika, Bærums verk eller Høvik | Renhold Bærum | Anker Renhold AS

  Hvorfor velge oss?

  Anker Renhold leverer tjenester til bedrifter i hele Bærums regionen. Vi er stolte av våre profesjonelle medarbeidere som hver eneste dag strekker seg ytterst for å gjøre kundene fornøyd.

  Vi tilbyr en rekke renholdstjenester i Bærum Kommune:

  Les videre for å vite mer om de ulike tjenestene vi kan levere til bedrifter i blant annet Sandvika, Fornebu, Høvik og på Stabekk.

  Populære renholdstjenester i Bærum

  Daglig renhold

  Vår aller mest populære tjeneste er miljøvennlig renhold til bedrifter. Renholdsavtalen tilpasser vi deres behov og kan implementere en rekke tjenester som Årsavtale.

  En totalleverandør innenfor renholdstjenester, og vi gjør alt for å møte kundens behov. Les videre for å lære mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr som daglig renhold av kontorer, kjøpesenter, borettslag og lagerlokaler. 

  Vinduspuss

  Egne vinduspussere som gjør både innvendig og utvendig puss. Vi tilbyr også Årsavtale for best pris og prioritet i høysesong.

  Hovedrengjøring og byggvask

  Anker Renhold leverer tjenester til flere ledende entreprenører i regionen. Våre medarbeidere utfører byggvask og renhold underveis i byggeperioden. Vi leverer også Rent-tørt-bygg

  Gulvbehandling

  Best på gulv! Vi har profesjonelle medarbeidere på Operativ patrulje som er klare for deres gulver. Vi skurer og boner, sliper og polerer gulv.

  Renhold til store bygg i Bærum

  Renholdstjenester med høy kvalitet i Bærum – Trenger du renhold til din bedrift? Vi er best på gulv og leverer dokumentert kvalitet. Renholdstjenester til kontorer i Sandvika og Lysaker, miljøvennlige tiltak for store bygg med gode resultater. 

  Anker Renhold har lang erfaring med rengjøring, og vi har siden vi ble etablert i 1970 vært med på utviklingen i over 50 år. Vi er en totalleverandør innenfor renholdstjenester, og vi gjør alt for å møte kundens behov. Les videre for å lære mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr som daglig renhold av kontorer, kjøpesenter, borettslag og lagerlokaler. 

  Tilbud på daglig renhold

  Ta kontakt ved å fylle ut skjema for gratis befaring og presentasjon av en eller flere av våre tjenester. Du kan også ta kontakt via telefon om det skulle være noen spørsmål angående våre tjenester. Ring oss på 23 14 16 80.

  Ønsker du befaring?

   Back To Top