Anker Renhold AS

Renholdstjenester til næringslivet i Fredrikstad

Hei Fredrikstad! Trenger bedriften din renhold? Anker Renhold leverer miljøvennlige rengjøringstjenester og renholdsavtaler av høy kvalitet – og har gjort dette i over 50 år. Ta kontakt med oss i dag!

Få tilbud på renhold


  Sertifisert rengjøringsbyrå i Fredrikstad-området

  ISO 9001 er kvalitetsstempelet vårt

  Det som skiller oss fra andre leverandører er oppfølgingen. Vi tar oss av deg som kunde, og avtalen du har med oss. Avvik oppstår. Derfor lytter vi, kartlegger problemet, løser det og lukker avviket. Alt gjøres etter vårt styringssystem for kvalitet, ISO 9001:2015. Denne rettesnoren er utarbeidet og følges i alt vi gjør, fra servicemedarbeideren, via mellomleder nivå og inn i administreringen av bedriften vår.

  Fortell oss mer om ditt behov.
  Anker Renhold tilbyr et bredt spekter av rengjøringstjenester.
  Gratis befaring

  Rengjøringsbyrå for bedrifter i Fredrikstad og omegn

  Vi er stolte av våre profesjonelle medarbeidere som hver eneste dag strekker seg ytterst for å gjøre kundene fornøyd. Vår leveranse er Svanemerket gjennom Nordisk Miljømerking og innehar sertifisering for rengjøringstjenester. Om du er interessert i en renholdsavtale eller tjeneste fra oss, kommer vi på befaring, og tilpasser leveransen etter dine behov.

  Anker Renhold har en meget klar og bevisst strategi på å levere tjenester av høy kvalitet til næringslivet. Foruten å levere høy kvalitet på selve renholdet betyr dette for oss et sterkt fokus på miljø, relasjoner til kundene våre, sikre kvalitetssystemer og en etisk forretningsdrift preget av høy integritet.

  Familiebedrift med over 50 år i renholdsbransjen

  Anker Renhold har eksistert i renholdsbransjen i over 50 år, og ble etablert i 1970 av Asbjørn Bingen. Bedriften er fortsatt familieeid og drives av 2.generasjon i familien. Les mer om historien vår og hvem vi er.

  Fredrikstad innovasjonspark, Øra

  Sentrum

  Værstet

  Sellebakk

  Gamlebyen

  Ønsker du en gratis befaring - eller har du spørsmål om våre tjenester?
  Ta kontakt i dag!