Er du renholdsoperatør?
Søk jobb hos oss nedenfor

Finn din jobb blant våre ledige stillinger – bli med oss på laget. Bygg karriere hos Anker Renhold

Er du vår neste renholdsoperatør?

Anker Renhold har ambisjon om å være Norges mest miljøvennlige renholdsbyrå. Det starter, og fortsetter, med at vi samler de rette folka. Nå vil vi invitere deg som har erfaring, og som vil utvikle deg videre sammen med likesinnede, til å jobbe med oss.

Vil du arbeide i Oslo og sentrale Viken? Vi ansetter de beste – der de er! 

Hvem er Anker Renhold?

I Anker Renhold får du jobbe sammen med nær 100 dyktige og engasjerte fagpersoner. Vi går på jobb for å bli litt bedre enn i går, og ikke minst; for å bli best, sammen. Når alle spiller på lag, deler av sin erfaring og kunnskap, kan vi utfordre hverandre og kundene. Slik lykkes vi med å skape rene resultater for kundene våre.

Les mer: «Om oss»

 

Anker Renhold ansetter for fremtiden

Vi er et godt etablert selskap i bransjen – våre kunder er spredt fra Hurdal i Nord, Bærum, Oslo til Råde helt sør i Østfold-regionen. Vi ser stadig etter nye markeder å etablere oss i. Vi har også avdeling på Innlandet som er operativ fra Gjøvik til Elverum, Hamar og Brummundal, samt Kongsvinger, Magnor, Flisa og Trysil lenger nord i fylket.

 

Teamleder, god på gulv eller noe vi ikke har tenkt på?

Din hjemmebane kan enten være som spesialrenholder innen temporært renhold, teamleder med ansvar for andre mennesker, best på smitterenhold, ekstremt god på gulv og ulike behandlingsmetoder for å rette opp et slitt gulv, eller som renholder med stor breddeforståelse og en forkjærlighet for å klekke ut nye effektive metoder å utføre moderne renhold på.

Vil du tilby oss en kompetanse vi ikke har etterspurt her, men som du ser passer inn hos oss?

Da oppfordrer vi deg sterkt til å sende en åpen søknad. Finn din jobb blant våre ledige stillinger under. Anker Renhold ansetter flere dyktige personer for å styrke

Søknad og CV sender du til firmapost@anker-renhold.no
Obs: Merk søknaden med hvilken stilling du søker på.