Holder du til i Oslo eller omegn og har behov for en vask? Hos Anker Renhold tilbyr vi en rekke forskjellige renholdstjenester.

Vårt firma ble etablert i 1970 og vi har 48 års erfaring å tilby. God og jevnlig rengjøring er viktig for vedlikehold og miljø.

Hvorfor velge oss?

Anker Renhold er et privat renholdsfirma som er offentlig godkjent. Vi leverer hygieneløsninger til privatpersoner og bedrifter i hele Oslo, Akershus og Østfold regionen.

Våre fornøyde kunder har ført til fornøyde medarbeidere og vi har klart å øke selskapets verdier og arbeidsinnsats på grunn av dette. Til sammen er vi over 150 ansatte med 10 i administrasjonen som alle er eksperter innen forskjellige fagområder.

Selskapet driver ikke bare med generelt renhold i Oslo området, men også behandling av gulv, vinduspuss, hovedrengjøring og byggvask. Vårt firma er svært allsidig, og vi ønsker stadig å forbedre oss. Dette gjør vi med stadig påfyll av erfaring og kunnskap.

Våre tjenester er av høy kvalitet, og opprettholdelse av gode kundeforhold er en drivende faktor for Anker Renhold. Vi fremmer god etikk og miljø i vårt firma. Vi har miljømerker som Svanemerket, miljøfyrtårnet og ISO 9001:2015. Vi har vært klimanøytrale siden 2009 fordi vi følger FN`s og forbrukerombudets retningslinjer på området.

Vi satser på innovative løsninger, godt kundeforhold, dyktige servicemedarbeidere og god oppfølging. Vi er et selskap som tilpasser oss den utviklede teknologien, noe vi setter høyt. Ta kontakt for våre renhold i Oslo og omegn.

Les mer: “Om oss”

Våre tjenester

Vi er en totalleverandør innenfor hygieneløsninger, og tilbyr tjenester som blant annet:

  • Fasadevask
  • Hovedvask
  • Gulvvask
  • Tepperens
  • Byggrenhold
  • Regelmessig renhold

Les mer: “Renhold”

Les videre for å lære mer om de ulike renholdstjenestene.

Fasadevask

Fasadevask er ikke bare viktig for det estetiske men også for vedlikehold. Sur nedbør, forurensing og smuss bryter ned fasaden over tid. Ved å gjennomføre en grundig fasadevask jevnlig kan du forebygge skader.

Hovedvask

En grundig vask av et bygg er nesten obligatorisk. All skittent, støvet og andre bakterier samler seg på alle flatene som er i bygget inkludert vegger, tak og møbler. Å få vasket grundig i ny og ne kan være en fordel for både luftkvalitet og det estetiske. Vi utfører grundig hovedvask av god kvalitet.

Gulvvask

Over lang tid kan voks, beis og andre lag på gulvet virvle opp ved regelmessig bruk. Disse små partiklene kan være helseskadelig. Slike lag kan også gi gulvet et veldig slitt utseende, men med jevnlig vask og boning vil gulvet få mindre slitasjeskader.

Tepperens

Tepper bør renses jevnlig – helst en gang i året. Dette er for å unngå at fibrene blir ødelagt, og også for å sørge for at skitt og støv i teppet ikke ødelegger for inneklimaet. Tepper med mye bakterier og støv kan fremprovosere allergier, hodepine, og eventuelle andre helseplager.

Byggrenhold

Under en byggeperiode er det viktig med rengjøring, dette er både for arbeiderne men også for framtidig inneklima i bygget. Om det ligger byggestøv i ventilasjonsanlegget vil dette blåses ut i lokalene dersom det ikke blir fjernet før bygget tas i bruk.

Kontakt

Vi holder til utenfor Oslo, og utfører renhold i Oslo og omegn.

Vi vil høre fra deg! Har du spørsmål om de tjenestene vi tilbyr eller andre henvendelser?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring.