Har din bolig eller bedrift behov for renhold? Anker Renhold er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Vi er en totalleverandør av hygienetjenester, og har vært i bransjen siden 1970. Med vår lange erfaring har vi opparbeidet oss nok kunnskap til å kunne si at vi er blant de beste i Oslo og omegn.

Les mer: «Renhold Østfold»

Renholdstjenester

Hos Anker Renhold har vi spesialisert oss innen følgende tjenester:

  • Hovedrengjøring
  • Fasadevask
  • Byggrenhold
  • Tepperens
  • Gulvbehandling
  • Daglig renhold

Les videre for å lære mer om hva de ulike tjeneste inkluderer.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring inkluderer alle vaskbare flater som tak, gulv og vegger, skap, hyller og hengende lamper. Vi utfører også grundig vask av dørkarmer, innvending vinduspuss, lister og innredningsglass. Det anbefales å gjennomføre en slik tjeneste en til to ganger i året for å holde hus, bygg eller kontor vedlike. Slik vil du unngå slitasjeskader, sopp og mugg samt bidra til et bedre innemiljø.

Les mer: “Hovedrengjøring

Fasadevask

Å holde fasaden vedlike med en fasadevask er nødvendig, da dette ikke bare betyr at du får en presentabel utside, men også en viktig del av vedlikeholdet av utsiden til bygget. Sur nedbør, forurensing og smuss bryter ned fasaden over tid. Betongbygg er spesielt utsatt for sur nedbør da pH filmen i betongen vil starte en nedbrytningsprosess. En grundig og jevnlig fasadevask vil forebygge slike skader. For de som eier trebygg kan mugg være en bekymring. Mugg sakte men sikkert former seg når det er mye fukt i veggene. Dette fører til at fasaden råtner over lengre tid.

Å utføre vask før maling kan være en fordel. Vasken utføres av profesjonelle som bruker svært effektive vaskemidler. Disse nedmatter bygget og sørger for at malingen sitter bedre, og strøkene blir finere.

Byggrenhold

Byggrenhold utføres i forbindelse med bygg eller rehabilitering av bygg. Arbeidet omhandler fjerning av alt smusset og annet avfall som samler seg under byggeperioden.

Tepperens

Har kontoret ditt tepper? Tepper tiltrekker seg støvpartikler mer enn noen andre flater, og har derfor behov for jevnlig rens. Urensede tepper kan føre til et dårligere inneklima, noe som blant annet kan provosere allergier og eventuelle andre plager.

Gulvbehandling

Gamle gulv kan bli så god som nye ved hjelp av god gulvbehandling. Mange gulv blir polert og vokset svært ofte. Over lengre tid kommer dette til å føre til at mange lag blir igjen og lager en stygg overflate. Disse lagene virvler seg også opp ved normal bruk av gulvet. Disse kan være skadelig for lungene og fører til dårlig luft.  Med ordentlig og grundig vask holder gulvet seg finere over lenger tid og fjerner unødvendige lag med voks og skitt. I tillegg vil jevnlig vedlikehold føre til mindre slitasje, og et penere utseende.

Daglig renhold

Daglig renhold innebærer at du får besøk av en eller flere av våre renholdere etter behov. Her bistår vi med å holde lokalene rene, ryddige, og støvfrie. Dette vil bidra til et bedre førsteinntrykk samt et bedre inneklima. Forskning har vist at et rent inneklima vil også føre til lavere sykefravær. Noen kunder velger å få utført renholdstjenester hver dag, og andre har kun behov for det 1-2 ganger i uken.

Om Anker Renhold

Anker Renhold har 48 år med erfaring innen rengjøringsbransjen. Å ha fornøyde kunder er svært viktig for oss. Vi har i dag over 150 ansatte. I tillegg til grundig vasking driver vi også med oppretting av gulv, vindusvask og hovedrengjøring.

Vår service er av ypperst kvalitet og vi tar alltid hensyn til miljø og mennesker. Vi har innovative løsninger samt kundeforhold med elektronisk avvikshåndtering og god oppfølging. Våre kunder skal få den beste opplevelsen fra oss.

Kontakt oss

Tenker du at din bolig har behov for en grundig vask, eller er du nysgjerrig på andre tjenester fra oss? Ta kontakt via vårt kontaktskjema for å be om uforpliktende befaring, så kontakter vi deg for avtale. Du kan også henvende deg til oss gjennom mail, så svarer vi på eventuelle spørsmål du har om bedriften vår.